فرهنگ مهدویت زمینه‌ساز تقویت اعتقاد عمومی در جامعه است

خبرگزاری شبستان: محقق واستاد حوزه و دانشگاه از استان قم با بیان اینکه دشمن با تحریف واقعیت‌های اسلام سعی در انحراف جوانان دارد، گفت: ترویج فرهنگ مهدویت زمینه‌ساز تقویت اعتقاد عمومی در جامعه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، حجت الاسلام مهدی احدی، محقق واستاد حوزه و دانشگاه از استان قم، امروز (13تیر) در نشست مهدویت در کانون فرهنگی و هنری خانه خورشید مسجد مقدس محدثین بابل، داشتن تقوا و آگاهی، تحقیق و پژوهش در حوزه مسائل دینی را از مهمترین ویژگی‌های منتظران ظهور برشمرد و خاطرنشان کرد: در محیط مهدویت همه تلاش ها بر این مبناست که شوق دیدار بیشتر شود.

 

وی با بیان اینکه هر گاه این شوق فزونی یابد در گرو آن ثمره ای وصف ناشدنی به آدمی داده می شود، گفت: بیشتر شدن این شوق موجب می شود که انسان در زمین وکیل صاحب الزمان شود و این نیابت را ذات اقدس الهی به انسان ارزانی داشته است.

 

حجت الاسلام احدی خاطر نشان کرد: تلاش، اندیشه و افکارتان باید آنقدر دقیق و زیرکانه باشد تا بتوانید این نعمت و عنایت الهی را از آن خود کنید.


وی با بیان اینکه دشمن با تحریف واقعیت‌های اسلام سعی در انحراف جوانان دارد، گفت: ترویج فرهنگ مهدویت زمینه‌ساز تقویت اعتقاد عمومی در جامعه است.


این استاد برجسته حوزه و دانشگاه تصریح کرد: فرهنگ مهدویت، فرهنگ ارزش‌ها و دین است و انتقال فرهنگ مهدویت به نسل جوان و تربیت آنها به عنوان منتظران ظهور حضرت مهدی(عج) نیز ضرورتی انکارناپذیر است.


وی با بیان اینکه دو رکن اصلی و عمده در جهت نیابت حضرت قائم وجود دارد، گفت: اولین رکن اینست که اهل کرامت خداوند و اهل بیت باشید.

 

این مسئول به نقل از علامه حسن زاده آملی ابراز کرد: در پاسخ به این سوال که چرا خداوند را اکرم یعنی (رَبُّکَ الْأَکْرَمُ الَّذِی عَلَّمَ بِالْقَلَمِ عَلَّمَ الْإِنسَانَ مَا لَمْ یَعْلَمْ) گویند؟ گفت: به خداوند متعال اکرم گویند زیرا که دستمان را می گیرد و ما را در عالم ماورا قرار می دهد و آن جا را به ما نشان می دهد این کاری است که هیچ کس جزو پروردگار بلد نیست.

 

محقق و استاد حوزه و دانشگاه از استان قم تصریح کرد: شهادت در راه خداوند و انسان کامل بودن دیگر ارکانی است که می تواند انسان را در راستای تحقق اهداف و پیروان امام زمان قرار دهد.

 

وی بیاناتش اظهار کرد: امام زمان(عج) در جمعی خطاب به یاران و دوستدارانش فرمود: پنچ چیز را به دوستانم می دهم ؛نخست اینکه مقام تعلیم را خواهم دادو بایستی دقت کرد که این مقام را همگان ندارند به غیر از پیغمبر و اهل بیتش.

 

حجت الاسلام احدی عنوان کرد: مقام تزکیه و تربیت و همچنین مقام قضاوت دیگر فاکتورهایی است که امام زمان در اختیار دوستان و یاران اصلی شان قرار می دهد و همچنین انکه مقام قضاوت یکی از مهم ترین مقام هایی است که امام زمان به آن توجه و تاکید کرده است زیرا که قدرت تصمیم گیری برای ایجاد صلح و آرامش میان آحاد جامعه را شامل می شود.

 

این مسئول با اشاره به اینکه مقام برهان دیگر موردی است که شامل لطف و عنایت حضرت قائم به دوستانش می شود، افزود: برای صحت در این خصوص می توان به شب نیمه شعبان اشاره داشت که حتی برای دقایقی کوتاه صدای مرحوم کافی در آن مکان مقدس (جمکران) پخش می شود و این نیز از موهبات ذات اقدس الهی و امام زمان (عج) به انسان است.


پایان پیام/

کد خبر 269883

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha