به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، دریادار علیرضا تنگسیری در مراسم گلباران محل شهادت مسافران هواپیمایی جمهوری اسلامی در خلیج فارس اظهار داشت: استکبار جهانی با هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری و به شهادت رساندن 290 مسافر بی گناه، به جهانیان ثابت کرد که با مفهوم ارزش های انسانی بیگانه است.
وی افزود: پس از گذشت 25 سال از وقوع این جنایت بزرگ، هیچ کدام از بهانه های آمریکا برای شلیک به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی مورد پذیرش افکار عمومی جهان و همچنین دادگاه لاهه قرار نگرفته است.
دریادار تنگسیری به امکانات پیشرفته ناو وینسنس اشاره و تصریح کرد: ادعای اشتباه گرفتن هواپیمای مسافربری با هواپیمای جنگی توسط ناو آمریکایی تنها یک دروغ بزرگ بود و حتی خود آمریکایی ها نیز اعتراف کردند هواپیمای مسافربری را در مرزهای ایران هدف قرار داده اند.
وی برگزاری چنین برنامه هایی را زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای 12 تیر عنوان کرد و بیان داشت: مراسم یادبود شهدای بی گناه ایرباس و گلباران محل شهادت آنان، برنامه ای برای یادآوری جنایت بیشرمانه رژیم آمریکاست.
12 تیرماه 1367 شمسی برابر با سوم ژوئیه 1988 میلادی، هواپیمای مسافری ایرباس ایران که از بندرعباس عازم دُبی بود، بر فراز آب های خلیج فارس و در نزدیکی جزیره "هنگام" مورد هجوم یگان های دریایی متجاوز آمریکایی مستقر در آب های خلیج فارس قرار گرفت و سقوط کرد.
این هواپیما در زمانی که ایران در نبرد با متجاوزین بعثی که مورد حمایت شرق و غرب قرار داشت با موشک ناو جنگی وینسنس مورد حمله عمدی نیروهای تجاوزگر و جنایت پیشه شیطان بزرگ قرار گرفت حامل 298 مسافر و خدمه بود که تمامی آنها اعم از مرد و زن و کودک و نوجوان و کهنسال با وقوع این جنایت فجیع به شهادت رسیدند.
در میان سرنشینان هواپیما، 66 کودک زیر 13 سال، 53 زن و 46 تن تبعه کشورهای خارجی نیز بودند که کشته شدند.
ساقط کردن هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران از سوی جنایتکاران آمریکایی، در حقیقت یکی دیگر از مراحل رویارویی استکبار جهانی با ملت بزرگ ایران برای تقویت متجاوزان عراقی در جبهه های جنگ بود.
پس از سقوط این هواپیما، مقامات آمریکایی برای توجیه این جنایت نابخشودنی، دلایل ضد و نقیضی عنوان کردند و کوشیدند این اقدام خصمانه را یک اشتباه قلمداد کنند، اما با توجه به مجهز بودن کشتی جنگی وینسنس به پیشرفته ترین سیستم های راداری و رایانه ای و همچنین مشخص بودن نوع هواپیمای در حال پرواز، مسلم شد که احتمال اشتباه وجود نداشته و این اقدام، کاملاً خصمانه بوده است.
پایان پیام/
نظر شما