طب اسلامی به دلیل داشتن فلسفه مکتبی دچار آزمون و خطا نمی شود

خبرگزاری شبستان: مدیرکل انجمن طب سنتی خراسان رضوی، اصلاح تغذیه را اساس درمان و پیشگیری طب سنتی دانست و گفت: طب اسلامی و سنتی به دلیل داشتن فلسفه مکتبی دچار آزمون و خطا نمی شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، محمد رضا کریمی فرزقی، مدیرکل انجمن طب سنتی خراسان رضوی و مدیر عامل موسسه تحقیقات حجامت ایران نمایندگی خراسان رضوی، ظهر امروز (11 تیر) در نشست خبری با موضوع طب کل نگر استان، خراسان رضوی را قطب طب سنتی کشور دانست و اظهار داشت: خراسان رضوی بیشترین اقدامات را در زمینه تولید، حوزه درمانی و حوزه آموزش داشته است.


وی با بیان اینکه انجمن طب سنتی خراسان رضوی در سال گذشته 6 همایش در خصوص این طب برگزار کرده است، افزود: مردم بعد از گذشت سالیان بسیار که از درمان داروهای شیمیایی و کلاسیک پاسخ قانع کننده ای دریافت نکرده اند، امروزه به سراغ درمان های سنتی و اسلامی روی آورده اند.


کریمی فرزقی با تاکید بر استفاده طب بومی و سنتی در درمان بیماری ها از سوی سازمان جهانی بهداشت، بیان داشت:  در حال حاضر جامعه پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی به عنوان میراث خواران بحث طب سنتی، با ابزار قانون مشکلات بسیاری را برای جامعه طب سنتی ایجاد می کنند.


مدیر کل انجمن طب سنتی خراسان رضوی با اشاره به اینکه اگر جامعه پزشکی کشور به باور اصیل در خصوص درمان بیماری ها از طریق طب سنتی دست نیابد، هیچ گاه با جامعه طب سنتی و اسلامی به تفاهم نخواهد رسید، خاطر نشان ساخت: طب سنتی و اسلامی به دلیل داشتن فلسفه مکتبی که براساس نظام طبیعت شکل گرفته است، دچار خطا و آزمون نمی شود.


کریمی فرزقی، طب اسلامی را تنها مکتب درمانی الهی دانست و گفت: طب اسلامی مجموعه آموزه هایی است که در مکبت اسلام توسط دانشمندانت مسلمان با تفکر و اعتقادات اسلامی شکل گرفته است.


وی با بیان اینکه مسئولان و متولیان جامعه پزشکی کشور در دولت های مختلف، تغییر می کنند و این تغییر و تحول نمی تواند مکتب درمانی ثابتی را ساماندهی کند، تاکید کرد: اگر وزارت بهداشت و درمان به طب سنتی اعتقاد داشته باشد باید هدایت و سکان حرکت این بخش از طب را به تشکل های مردم نهاد بسپارد.
 

کریمی فرزقی، انجمن طب سنتی را دارای تاییدیه قانونی و اجتماعی دانست وابراز داشت: سال گذشته رشد مراکز انجام حجامت در کشور رشد 50 درصدی داشته و بیش از 10 میلیون نفر برای امر حجامت به این مراکز مراجعه داشته اند.


وی ادامه داد: در سال گذشته بیش از یک میلیون نفر در استان برای حجامت مراجعه کرده اند که این آمار باعث رشد 30 درصدی شده است.


مدیر عامل موسسه تحقیقات حجامت ایران نمایندگی خراسان رضوی، اصلاح تغذیه را اساس درمان و پیشگیری طب سنتی دانست و اذعان داشت: ساماندهی فروشندگان گیاهان دارویی در دستور کار انجمن طب سنتی استان است.


وی با اشاره به یک هزار و 100 نفر حجام در سطح مشهد، تصریح کرد: 10 درصد حجام مشهد فعالیت غیر قانونی دارند که انجمن طب سنتی خراسان رضوی به دنبال ساماندهی حجامت کنندگان مشهدی است.


کریمی فرزقی با بیان اینکه مشخص نبودن تعرفه های درمان های طب سنتی یکی از خلاهای قانونی در این حوزه است، گفت: تاکنون درمان سالک با حجامت و زالو درمانی در تعدادی از بیماران به نتیجه رسیده است و می توان درمان این بیماری را از طریق طب سنتی پیگیری کرد.


پایان پیام/
 

کد خبر 269331

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha