اقدام های صورت گرفته برای تامین آب شرب در تابستان 92

خبرگزاری شبستان:معاون نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب وفاضلاب کشور با تشریح اقدام های صورت گرفته برای تامین آب شرب در تابستان جاری، گفت: مردم باید با مدیریت مصرف آب، بالانس تولید مصرف را دستخوش تغییر نکنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حمید رضا تشیعی اظهار داشت: مردم باید با مدیریت مصرف و رعایت الگوی مصرف بالانس تولید مصرف را دستخوش تغییر نکنند و اگر اتفاقی اینچنینی رخ دهد، ممکن است در برخی مناطق با کمبود و یا افت فشار روبرو شویم که امیدواریم این اتفاق رخ ندهد.


وی با اشاره به آغاز تابستان، آخرین وضعیت تامین آب شهرها و آب شرب را تشریح کرد و افزود: اقدام های پیشگیرانه شرکت های آب و فاضلاب ازجمله بحث براورد میزان افزایش و کمبود آب و انجام اقدام های کوتاه مدت شامل بهسازی چاه ها و منابع تولید، حفر و تجهیز چاه های جدید، تدارک تامین آب از بخش خصوصی و خرید آب از بخش کشاورزی بسیار موثر بوده است.


وی ادامه داد: همچنین کارهایی مانند اجاره و استفاده از منابع تامین آب سایر ارگان های دولتی و غیردولتی و تسریع در اجرای پروژه های آبرسانی، مباحث مربوط به مدیریت مصرف و مدیریت تقاضا در شبکه های توزیع آب توسط شرکت ها آغاز شده است.


به گفته تشیعی، در زمان کنونی تنها سه شهر کوچک به طور جدی دارای برنامه نوبت بندی هستند که عمدتا روستا شهر بودند که به شهر تبدیل شده اند و این نشان می دهد که باوجود محدودیت اعتبار داخلی و تملک دارایی شرکت ها، با تلاش همکاران آبفا در سطح کشور، وضعیت تحت کنترل است.


وی با اشاره به روند افزایشی دمای هوا از نیمه خرداد، گفت: تاکنون وضعیت عادی است و پیش بینی ما این است که بتوانیم با همین وضعیت تابستان را طی کنیم.


وی یادآور شد: البته اکنون در بسیاری از شهرها تنش آبی وجود دارد و در شرایط سر به سر قرار داریم، اما انتظار این است که مردم با مدیریت مصرف و رعایت الگوی مصرف بالانس تولید مصرف را دستخوش تغییر نکنند و اگر اتفاقی اینچنینی رخ دهد ممکن است در برخی مناطق با کمبود و یا افت فشار روبرو شویم که امیدواریم این اتفاق رخ ندهد.


وی در پاسخ به این سوال که "کدام شهرها در صورت عدم صرفه جویی سر به سر بوده و یا ممکن است در صورت عدم صرفه جویی با افت فشار مواجه شوند؟" گفت: شهرهایی مانند اصفهان و یا شهری مانند یزد که وابستگی به حوضه زاینده رود دارد، عمدتا شهرهای هستند که با مشکل و محدودیت منابع آب در منابع سطحی روبرو هستند.


وی افزود: همچنین شهرهایی مانند بندرعباس نیز با افت سطح آب زیر زمینی مواجه هستند که ممکن است در شرایط سر به سر با افت فشار روبرو شوند و البته امیدواریم که این اتفاق رخ ندهد.


تشیعی تصریح کرد: در زمان کنونی شهر جیرنده در استان گیلان، شهرهای روئیدر و سیریک در استان هرمزگان و شهر جوزم در استان کرمان دارای نوبت بندی آب هستند.


پایان پیام/
 

کد خبر 268946

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha