به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، محسن مسعودیان راد، مدیر کل کمیته امداد سیستان و بلوچستان در جمع اعضای ستاد احیای زکات استان اظهار داشت: زکات فریضه قرآنی است که می تواند احیاگر مشارکتهای مردمی باشد.
وی افزود: از آنجایی که اقتصاد سیستان و بلوچستان به دولت وابسته است، بنابراین زکات در توسعه مناطق محروم استان نقش اساسی دارد.
مدیر کل کمیته امداد سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اعضای ستاد امر احیای زکات با روح و جان خود کار کنند و بدانند که هر چقدر این فریضه توسعه پیدا کند قطعا به کلید مشکل گشا توسعه و پیشرفت در استان تبدیل می شود.
مسعودیان راد ادامه داد: با مدیریت های به عمل آمده اکنون برکات بسیار زیادی در بحث زکات داریم به طوری در بحث تعمیر، توسعه و بازسازی 70 مسجد، خانه عالم، مجتمع های شبانه روزی، تامین هزینه های تحصیلی دانش آموزان، غسالخانه و سرویس های بهداشتی از محل درآمد زکات هزینه شد.
وی افزود: جهت گیری مثبت مرم در پرداخت به موقع زکات در استان نشان از ایمان درونی مردم و برخواسته از اعتقادات قلبی و خداباوری آنها دارد.
مدیر کل کمیته امداد سیستان و بلوچستان بیان کرد: امر زکات فقط خاص محرومین نیست بلکه در امور عام المنفعه مصرف می شود.
این مقام مسئول به مصوبه جلسه گذشته ستاد احیای زکات اشاره کرد و گفت: براساس این مصوبه قرار یک نفر به نمایندگی هر یک از دستگاههای اجرایی معرفی شوند تا کارگروه کار خود را آغاز کنند و از ظرفیت های هر سازمانی در امر تبلیغ و امور دیگر در امر احیای زکات استفاده شود.
مسعودیان راد از احیای زکات به عنوان یک فرهنگ عمومی یاد کرد و اظهار داشت: به همت کمیته امداد در سال گذشته مبلغ 7 میلیارد و 200 میلیون ریال زکات در سطح استان جمع آوری شد.
وی افزود: در سه ماه سال جاری 500 میلیون تومان به عنوان زکات از سوی خیرین و نیکوکاران استان جمع آوری شد که این جای تشکر از رهنمودهای نماینده ولی فقیه در استان را می طلبد. مردم خیر و نیکوکار نیکشهر علارغم تنگناهای مالی 160 میلیون تومان تاکنون زکات پرداخت کردند و این قابل تحسین است.
این مقام مسئول گفت: با ظرفیت سنجی از دستگاه اجرای، خیرین و تولیدکنندگان چشم انداز زکات در استان روشن خواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما