شورای امر به معروف در بیش از ۵۰ درصد پایگاه های مقاومت کشور تشکیل شد

رییس سازمان بسیج مستضعفین کشور توسعه فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه را از اهداف این سازمان بیان کرد و گفت: در بیش از ۵۰ درصد از پایگاه های بسیج کشور شورای امر به معروف و نهی از منکر تشکیل شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، سردار محمدرضا نقدی در نشست ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان سمنان در دفتر نماینده ولی فقیه در استان سمنان گفت: در این زمینه تاکنون در بیش از 25 هزار پایگاه بسیج کشور این شوراها تشکیل و فعال شده اند.


وی ایجاد این شوراها در تمامی 45 هزار پایگاه بسیج کشور را از اهداف این سازمان بیان کرد و گفت: بسیج در نظر دارد با ایجاد و توسعه شوراهای امر به معروف و نهی از منکر، این فریضه را از محله ها ترویج و گسترش دهد.


رییس سازمان بسیج مستضعفین کشور نتایج بدست آمده از فعالیت های این شوراها در استان های کشور را مثبت خواند و افزود: در اینده جزوه هایی از فعالیت های تاثیر گزار این شوراها چاپ و منتشر می شود.


وی با اشاره به تغییر رویکرد بسیج در اجرای این فریضه گفت: در گذشته فعالیت ها بیشتر سلبی، تک بعدی بود و اولویت ها نیز در این عرصه مشخص نبود.


سردار نقدی گفت: در رویکرد جدید برنامه ها و اهداف اولویت بندی شده و از خود محله برای توسعه امر به معروف و نهی از منکر اقدام می شود.


رییس سازمان بسیج مستضعفین کشور محور این شوراها را امامان جماعت مساجد دانست و افزود: در رویکرد جدید روش ها ایجابی شده و با اتکا به نیروی مردمی و بدون استفاده از ابزار حاکمیت در این بخش اقدام می شود.


وی توجه به توسعه امر به معروف و نهی از منکر در مناطق گردشگری، فرهنگ سازی و تخصصی کردن اجرای امر به معروف و نهی از منکر با استفاده از اقشار بسیج را از دیگر برنامه های این سازمان برشمرد.


سردار نقدی گفت: امر به معروف و نهی از منکر از اهم فرایض الهی است که بقیه حدود و فرائض به واسطه آن اقامه می‌شود ولی مهجورترین آنهاست.


رییس سازمان بسیج مستضعفین کشور ادامه داد: اگر در مورد مهجور بودن امر به معروف و نهی از منکر علت‌یابی کنیم مشخص می‌شود امر به معروف و نهی از منکر از جمله فرایضی است که معارض دارد.


وی اضافه کرد: نماز، روزه، حج و غیره معارض ندارد و حتی آدم‌های بی‌دین نیز با این فرائض مشکل ندارند ولی بعضی از فرائض مانند جهاد و امر به معروف و نهی از منکر معارض دارد که مشکلات آنها بیشتر است.


سردار نقدی با بیان اینکه عملکرد ما در امر به معروف و نهی از منکر راجع به دامن زدن مهجوریت این فریضه شده است، اظهار داشت: امروز این فریضه الهی که تمام عرصه‌های انسانی را در برگیرد به خاطر عملکرد ما بسته شده است و به یک محدوده کوچک در روابط زن و مرد و مسائل اخلاقی محدود می‌شود؛ درحالی که مسئله امر به معروف و نهی از منکر دایره بزرگ تری دارد.


رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه فریضه امر به معروف و نهی از منکر در عرصه سیاسی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، گفت: شاید این ترکیب در ادبیات ما نامأنوس باشد ولی اگر به اصل فریضه امر به معروف و نهی از منکر برگردیم مشاهده می‌شود،‌ عمده‌ترین حوزه‌ای که این فریضه برای آن گفته شده است حوزه سیاست است.


نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان در ادامه بر توسعه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تاکید کرد و گفت: این فریضه باید از خانه ها شروع و در جامعه توسعه یابد.


آیت الله سیدمحمد شاهچراغی بر برخورد با منکرات به ویژه در فصل تابستان تاکید کرد و گفت: باید با فعالیت بیشتر به ویژه در مناطق گردشگری از بروز منکرات جلوگیری شود.


وی انجام فعالیت های فرهنگی را برای ترویج این امر لازم دانست و گفت: کار فرهنگی نتایج بلندمدت دارد و باید برای کوتاه مدت نیز فکری شود تا از بروز منکرات جلوگیری شود.


شاهچراغی گفت: روحانیان طرح هجرت نیز در مناطقی که حضور می یابند توسعه امر به معروف و نهی از منکر را باید در برنامه قرار دهندنماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان گفت: ترویج فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر که در روایات بسیار بدان اشاره شده در جامعه ضروری است.


وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر باید در بین مردم و اقشار مختلف فرهنگ سازی شده وکسانی که وظیفه این امر مهم را برعهده دارند بدانندکه وظیفه ای بسیار سنگین نزد خدای متعال خواهند داشت.


شاهچراغی احیاء این فریضه را در ادارات و سایر مناطق کشور و استان یادآور شد و افزود: در ادارات و یا سایر نقاط کشور کسانی که وظیفه لسانی امر به معروف ونهی از منکر را برعهده دارند بایستی با برخورد بسیار شایسته و توأم با مهربانی به فرد خطاکار تذکر دهند.


نماینده مردم سمنان در مجلس خبرگان رهبری به توطئه دشمنان در ایجاد شبیخون فرهنگی اشاره و گفت: خوشبختانه ستاد احیاء امر به معروف ونهی از منکر برنامه های خوبی برای مقابله با تهاجم فرهنگی در دست دارد که امید است با همراهی سایر دستگاه ها در اجرای صحیح این برنامه ها موفق باشند.


در ادامه استاندار سمنان نیز در این نشست بر ضرورت ایجاد هماهنگی و اتحاد در احیای امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد.


عباس رهی افزود: همانطور که دشمنان برای مقابله با انقلاب اسلامی و مسلمانان پشت در پشت هم وارد می شوند مسلمانان نیز باید با اتحاد و انسجام به مقابله با این توطئه ها بپردازند.


وی تلاش برای احیای امر به معروف و نهی از منکر را نیازمند عزمی ملی دانست و گفت: با توجه به هجمه های گسترده دشمنان، تلاش ها باید مضاعف شود.


رهی اظهار داشت: برنامه ریزی مسئولان و تلاش برای احیای امر به معروف و نهی از منکر ضرورت بسیار مهم و نیازمند عزم ملی است و تنها در سایه خردجمعی و مشارکت گسترده مردم در جامعه نهادینه می شود.


استاندار سمنان افزود: بسترسازی برای حضور فعال آحاد مختلف مردم در جامعه می تواند انگیزه لازم را در میان آنان تقویت کند.


وی با اشاره به اینکه تمامی مسئولان کشور و مدیران عالی رتبه استان ها در راستای تحقق امر به معروف و نهی از منکر دغدغه دارند، یادآور شد: گاهی به صورت های مختلف غیرمستقیم به گونه ای می توان فرهنگ سازی و امر به معروف و نهی از منکر کرد که نیازی به مواجه مستقیم نباشد.


در استان سمنان 503 شورای امر به معروف و نهی از منکر در پایگاه های بسیج تشکیل و فعال شده است.


در این نشست اعضا در خصوص اهمیت اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر، ایجاد وحدت رویه و عملیاتی شدن مصوبات، توجه به سبک زندگی اسلامی تاکید کردند.

 

پایان پیام/

کد خبر 267996

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha