به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، علی محمد عظیمی مجری کشوری طرح تربیتی چهره به چهره کشور شامگاه گذشته( 7تیرماه) در گردهمایی توجیهی تخصصی بایسته های تربیتی تحقق جامعه اسلامی و گردهمایی مربیان طرح چهره به چهره استان اردبیل، اظهار داشت: هم اکنون هزار و 900 حلقه تربیتی در سطح کشور وجود دارد.
وی افزود: استان اردبیل از استانهای با سابقه این طرح است که دارای 75 سهمیه مربی کشوری و 16 مربی استانی، جمعا 91 مربی اعم از زن و مرد که بالغ بر 1450 متربی 11 الی 17 سال در 9 شهرستان و 27 روستا فعالیت می کند.
این مسئول با بیان اینکه در این سه چهار سال طرح پیشرفت های خوبی دشته ایم و برای همه گروه های سنی برنامه برگزار کرده ایم، ادامه داد: تاثیر آموزش های تربیتی و اخلاقی تدریجی و بلند مدت است و آثار آن در کوتاه مدت قابل مشاهده نیست.
عظیمی اضافه کرد: میانگین استانی واریز وجه برای مربیان طرح در کشور 60 هزار تومان است ولی به خاطر سبقت و پیشتاز بودن استان اردبیل در بین استان های کشور این مبلغ برای استان اردبیل 75 هزار تومان است.
مربیان طرح چهره به چهره کشور به منظور ارتقای کیفیت آموزش سطح بندی می شوند
مجری کشوری طرح تربیتی چهره به چهره کشور از سطح بندی مربیان طرح چهره به چهره در کشور خبر داد و بیان داشت: مربیان طرح در امر آموزش مواظب رفتار و کردار خود به خاطر تاثیرپذیری فوری کودکان باشند چراکه فرزندان ما آنی نخواهند شد که ما می خواهیم، آنی خواهند شد که ما هستیم.
این مسئول با یادآروی اینکه گردهمایی مربیان چهره به چهره سراسر کشور 22 الی 26 شهریور در مشهد مقدس برگزار می شود، خاطر نشان کرد: رابط خواهر استانی طرح چهره به چهره باید از محارم مجری استانی باشد.
عظیمی در پایان سخنان خود با اشاره به این مطلب که بودجه طرح با تاسی از بودجه دولت دارای فراز و نشیب و کمبودهایی است، خاطر نشان کرد: رئیس جمهور منتخب به خاطر بچه مسجدی بودن و روحانی محور بودن خود باید در تخصیص بودجه ها به کارهای فرهنگی به ویژه طرح چهره به چهره توجه ویژه ای داشته باشد.
پایان پیام/
نظر شما