مقصد بهشتی ستیزان، امام ستیزی بود

خبرگزاری شبستان: دکتر حسینی گفت: اگر می‌دیدیم بهشتی‌ستیزی وجود دارد علت‌اش امام‌ستیزی بود اما چون نمی‌توانستند به امام حمله کنند به یار ایشان یعنی شهید بهشتی حمله می کردند.

به گزارش خبرنگار شبستان، سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز در آیین گرامیداشت شهدای هفتم‌تیر گفت: شهید بهشتی می‌تواند بهترین الگو برای مدیران امروز و فردای ما باشد. وقتی از بهشتی صحبت می‌کنیم گویی از تمام شهدای هفتم‌تیر سخن می‌گوییم، هر یک از این شهدا برای ما سرمشق و الگو هستند و همه آنها توسط خداوند گلچین شده بودند.

حسینی با قرائت دو بیت از صفی‌الدین حلی در مورد امام علی (ع) بیان کرد: صفات به ظاهر متضاد در امام علی (ع) جمع بود، ایشان در عین اینکه مقاوم و ظلم‌ستیز بودند، مهربان نیز بودند. امام ضمن اینکه حاکم بودند، زاهد نیز بودند، در صورتی که حکام بیشتر دنبال عیش و عشرت و لهو و لعب بودند. امام در عین اینکه شجاع بودند حلیم و بردبار بودند و در عین اینکه فقیر بودند، بخشنده و جواد بودند.

وی با بیان اینکه شهید بهشتی از استعداد و نبوغ زیادی بهره‌مند بود، ادامه داد: شهید بهشتی یک‌سری از ویژگی‌های اکتسابی را نیز با رنج بدست آورد. بهشتی انسان جهان‌دیده‌ای بود و سعه‌صدر داشت.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: با علم و اجتهادی که شهید بهشتی داشت اگر می‌ماند به مرجع تبدیل می‌شد اما به خاطر انقلاب و ضرورت‌ها به مبارزه پرداختند و مدرسه‌ای برای دانش‌آموزان در قم افتتاح کردند تا پیوندی بین مدرسه و حوزه ایجاد شود.

حسینی با اشاره به اینکه شهید بهشتی در عین تعبد از توان مدیریت بالایی برخوردار بود، عنوان کرد: شهید بهشتی با معبود راز و نیاز داشت و عنایت خاصی به عبادت داشت و نظم و انضباط در کارها نیز یکی از رموز موفقیت شهید بهشتی بود.

وی همچنین تصریح کرد: شهید بهشتی قدرت مدیریت بالایی در مجلس خبرگان داشت و در آن فضایی که حاکم بود توانست قانون اساسی را مبتنی بر اسلام بنویسد و مدیریت خوبی در حزب جمهوری اسلامی و قوه قضاییه داشته باشد.

جرأت و شهامت در برابر هجمه‌ها از دیگر خصوصیات شهید بهشتی بود که حسینی به آن اشاره کرد و افزود: بهشتی از سرزنش‌کنندگان واهمه نداشت و وقت خود را برای دفاع و پاسخ‌گویی تهمت‌زنندگان تلف نمی‌کرد. وقتی از ایشان می‌پرسیدند چرا از خود در برابر تهمت‌ها دفاع نمی‌کنید، گفت خدا مدافع انسان‌هایی است که ایمان آورده‌اند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وقار و متانت را از دیگر خصوصیات شهید بهشتی ذکر کرد و افزود: شهید بهشتی با وقار خاصی در برابر گستاخی‌های منافقین و امثال بنی‌صدر ایستاد و در مناظراتی که انجام می‌داد آرامش و توأمنینه داشت و مستدل و مبنایی پاسخ می‌داد.

حسینی با بیان اینکه شهید بهشتی هم قدرت بیان داشت و هم اهل قلم بود، گفت: شهید بهشتی آثار ارزشمندی از خود به‌جا گذاشت و می‌توانست افراد را قانع کند تا به شبهات پاسخ دهد.

به گفته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهید بهشتی بر جاذبه حداکثری و دافعه در حد ضرورت تأکید داشت و می‌گفت ما شیفتگان خدمت‌ایم و نه تشنگان قدرت و سرانجام با شهادت خود مهر تأییدی به گفته‌هایش زد.

حسینی یادآور شد: امام (ره) در مورد شهید بهشتی فرمودند مظلوم زیست، مظلوم مرد و خار چشم دشمنان اسلام بود. به هر حال اگر می‌دیدیم بهشتی‌ستیزی وجود دارد علت‌اش امام‌ستیزی بود اما چون نمی‌توانستند به امام حمله کنند به یار ایشان یعنی شهید بهشتی حمله کردند، مقصد آنها اسلام بود و آنها اسلام‌ستیزی داشتند.

حسینی تأکید کرد: باید از شهید بهشتی بیاموزیم که تحمل بالایی داشته باشیم در برابر حرف‌های نامناسب و ناروا.

وی اظهار داشت: شهید بهشتی اوایل انقلاب نکات ارزنده‌ای در مورد هنر فرمودند و هنر غربی و انسانی را تقسیم‌بندی و تشریح کردند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری مراسمی برای مشفق کاشانی در کاشان خبر داد و افزود: باید افرادی را که خدمت‌گذار کشور، انقلاب اسلامی و اسلام بودند به جوانان معرفی کنیم.

گفتنی است، در این مراسم از پوستر نخبه عصر به دست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، عفت شریعتی مشاور وزیر و مشفق کاشانی شاعر پیشکسوت کشورمان رونمایی شد. همچنین لوح تقدیر به همراه قرآن کریم به خانواده شهید شرافت، همسر شهید پاک‌نژاد، گلریز و حمید سبزواری اهدا شد.

پایان پیام/
 

کد خبر 267537

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha