به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، ابوالحسن امامی، معاون فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان در این جلسه با اشاره به برگزاری جلسه افتتاحیه اوقات فراغت کانون ها، روند برگزاری آن را مثبت ارزیابی کرد و گفت: جلسه برگزار شده از نظم خوبی برخوردار بود و امضای تفاهم نامه با هر کانون می تواند به نوعی ظرفیت سنجی کانون ها را انجام داد.
وی افزود: برگزاری نمایشگاهی از دستاوردهای کانون ها در پایان اوقات، سبب بالا رفتن انگیزه های کانون ها و آشنایی سایر کانون ها با دستاوردها و فعالیت های یکدیگر خواهد شد.
امامی تصریح کرد: با تفاهم نامه منعقد شده و نظارت، کانون های موفق و فعال و کانون های ضعیف نیز شناسایی می شوند.
وی در پایان خواستار تهیه بولتنی جامع از فعالیت های کانون های فرهنگی و هنری مساجد در پایان طرح اوقات فراغت شد.
انعقاد تفاهم نامه اوقات فراغت با 270 کانون فرهنگی و هنری مساجد گلستان
مهدی بیکی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد گلستان نیز در این جلسه گفت: ستاد اوقات فراغت استان به صورت درون سازمانی به نظارت و برنامه ریزی فعالیت های اوقات فراغت کانون ها می پردازد.
وی از انعقاد تفاهم نامه برنامه های اوقات فراغت با 270 کانون فرهنگی و هنری مساجد استان خبر داد و افزود: در این تفاهم نامه حداقل استانداردهای کانون های مساجد آمده است که با توجه به آن کانون ها به فعالیت در ایام تابستان مشغول می شوند.
بیکی به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، پیشنهاد کرد: در زمینه برنامه های اوقات فراغت کانون های مساجد فعالیت پژوهشی نیز انجام دهند.
محمد تفویضی، مسئول کانون تخصصی ارزیابی و نظارت نیز در این جلسه گفت: اگر نگاه مسجدی با محوریت کانون تقویت شود، می تواند نقطه قوتی برای فعالیت های فرهنگی و هنری باشد.
وی افزود: ارتباط بیشتر با فرمانداری ها و بخشداری ها نیز می تواند در تشکیل و تقویت بیشتر کانون های فرهنگی و هنری در روستاها موثر باشد.
تفویضی تصریح کرد: باید نقاط بیشتر توسعه یافته و کمتر توسعه یافته نیز از همدیگر جدا شوند تا به راحت یتوان نظارت و ارزیابی کانونی را انجام داد.
در ادامه این جلسه، کارشناسان دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد گلستان نیز به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما