حمیدرضا امیری، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گیلان با بیان اینکه سال گذشته 3هزار و 173 نفر از دانش آموزان مقطع دبیرستان تحت پوشش کمیته امداد گیلان از آموزشهای فنی و حرفهای این نهاد بهره مند شدند، به خبرنگار شبستان گفت: این آموزشها به منظور یادگیری فن و حرفه با توجه به علائق، استعداد و نیاز بازار کار به فرزندان مددجو ارائه شده است.
وی با اشاره به اهمیت آموزشهای فنی و حرفهای در ایجاد اشتغال، پایدارسازی مشاغل و توانمندسازی خانوادههای تحت پوشش به ویژه ساکنین روستاها تصریح کرد: سرفصلهای آموزشهای فنی و حرفهای بر پایه آموزشهای بلند مدت، کوتاه مدت، حرفهآموزی دانش آموزان دبیرستانی و آموزشهای استاد شاگردی است.
امیری اظهار کرد: همچنین قراردادی با مراکز آموزش فنی و حرفهای و آموزشگاههای بخش خصوصی به منظور بهرهمندی مددجویان واجد شرایط از آموزشهای فنی وحرفهای منعقد شده است.
وی اضافه کرد: در این راستا مددجویان تحت حمایت کمیته امداد گیلان 15 تا 50 سال از آموزشهای رایگان مهارتهای فنی و حرفهای این مراکز بهرهمند میشوند.
امیری افزود: در سال گذشته 3 هزار و 141 نفر در رشتههای مختلف شغلی آموزش دیده و گواهینامه مهارت دریافت کردند که این میزان نسبت به سال 90 با 88 درصد رشد مواجه بوده است.
وی با بیان اینکه سال گذشته 9 هزار و 824 نفر از مددجویان از آموزشهای فنی و حرفهای کوتاه مدت بهرهمند شدند، گفت: این آموزشها در جهت ارتقاء سطح دانش فنی، افزایش بازدهی، مهارتهای عمومی کسب و کار و افزایش توانائیهای مجریان طرح های خودکفایی بوده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گیلان آموزشهای استاد شاگردی را به عنوان یکی از روشهای آموزش فنی و حرفهای و ویژه فرزندان بازمانده از تحصیل و یا ترک تحصیل اعلام کرد و گفت: بر این اساس، شایستگیهای مربوط به یک شغل از استادکار به شاگرد در یک دوره آموزشی و در محل اشتغال استادکار منتقل میشود.
وی افزود: در سال گذشته برای نخستین بار در کمیته امداد امام خمینی(ره) استان، 117 نفر از این طریق آموزشهای لازم را فرا گرفتند.
پایان پیام/
نظر شما