تعامل دانشگاه جامع علمی کاربردی با مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری

مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری، برای گسترش تئاتر کاربردی، پیشنهاد تاسیس مرکز آکادمیک هنرهای نمایشی کاربردی را به مسئولان دانشگاه جامع علمی و کاربردی ارائه داد.

به گزارشخبرگزاری شبستان ،نشست مشترک مسئولان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جامع علمی کاربردی با رحمت امینی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری؛ روز چهارشنبه‌ -22خردادماه- انجام شد که طی آن بر استفاده از ظرفیت‌های دو طرف برای پیش برد و اشاعه‌ی هنرهای نمایشی کاربردی تاکید شد.

 

در ابتدای این جلسه مهدی فیض، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جامع علمی و کاربردی؛ ضمن برشمردن ظرفیت‌ها و پتانسیل این دانشگاه گفت: با توجه به ظرفیت قابل توجه دانشگاه جامع که بیش از 620 هزار دانشجو در 950 مرکز واقع در 31 واحد استانی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد را تحت پوشش دارد، سیاست توسعه‌ و مهارت افزایی دانشجویان را پی‌خواهیم گرفت و در این مهم، تعامل با مراکزی چون حوزه هنری را در نظر داریم.

 

وی با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی و کاربردی با بیش از 40 نهاد و وزارت‌خانه و موسسه‌ی برتر کشور همکاری مستقیم دارد، گفت: همکاری با حوزه هنری برای تعریف مقطع کارشناسی ارشد در رشته‌های فرهنگی و هنری مورد مطالعه‌ی کارشناسان ما قرار دارد.

 

امینی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری نیز ضمن استقبال از این همکاری، پیشنهاد تاسیس مرکز آکادمیک هنرهای نمایشی کاربردی را مطرح کرد و گفت: از آنجایی که مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری اولین دفتر رسمی تئاتر کاربردی را راه‌اندازی کرده و نیز دانشگاه جامع نیز توسعه‌ی هنرهای کاربردی را در سیاست‌های خود دارد، تاسیس مرکز آکادمیک هنرهای نمایشی کاربردی با همکاری حوزه هنری می‌تواند قدم بزرگی جهت پی‌گیری اهداف مشترک دو طرف قلمداد شود.

 

در این جلسه همچنین موضوعاتی همچون برگزاری دوره‌ی کاربینی دانشجویان دانشگاه جامع، تشکیل دوره‌های کارگاهی-آموزشی برای ارتقاء مدرسان دانشگاه جامع در رشته‌های مرتبط هنری در حوزه هنری مطرح شد که مورد استقبال دو طرف قرار گرفت. همچنین دکتر رحمت امینی با اجرای عموم نمایش‌های برگزیده و با کیفیت دانشجویان دانشگاه جامع در تماشاخانه‌های حوزه هنری موافقت کرد و نیز پیشنهاد داد جشنواره‌ی جشنواره‌هایی برای آثار نمایشی دانشجویان دانشگاه جامع که در رقابت‌ها و جشنواره‌های مختلف کشوری برگزیده و حائز رتبه شده‌اند برگزار شود. ضمن اینکه آمادگی مرکز تحت مدیریت خود را برای سرویس دهی به خانواده‌های اساتید و کارکنان دانشگاه جامع اعلام کرد.


فیض نیز ضمن ابراز خرسندی از این همکاری و تاکید بر عملیاتی شدن هر چه زودتر پیشنهادات مطرح شده اظهار داشت: به خاطر تسلطی که حوزه هنری به مقولات هنری دارد، به اعتقاد ما حوزه هنری بهترین جایگاه برای جهت‌گیری و تعیین مسیر حرکت دانشجویان جامع می‌تواند باشد. به عبارتی ما نقشه‌ی راه را بر اساس نیاز‌سنجی و الگوی طراحی شده از طرف حوزه هنری و نیز با توجه به نگرش حوزه هنری- که هنر ارزشی را دنبال می‌کند- تعیین خواهیم کرد چرا که عملکرد و سیاست‌ها و خط مشی‌های حوزه هنری برای دانشگاه جامع علمی کاربردی قابل اعتماد و اعتنا‌ست.

 

وی همچنین توضیح داد: ما در برنامه‌های خود، مطالعه و طراحی رشته‌های جدید هنری را در دستور داریم که متناسب با ظرفیت‌هایی است که حوزه هنری در کشور شناسایی ‌کرده است که امیدواریم این تعامل بتواند انجام کار را به بهترین کیفیت به انجام برساند.

 

 

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جامع علمی و کاربردی اظهار داشت: دانشگاه جامع از اینکه مرکزی وابسته به حوزه هنری تشکیل شود و این مرکز بتواند به صورت مستقیم دانشجو داشته باشد و حتی دانشجویان ما این امکان را داشته باشند که در دوره‌های این مرکز جدید شرکت کنند استقبال می‌کند. ما معتقدیم بسیاری از رشته‌ها می‌توانند از هنر نمایش به عنوان ابزاری برای ارتقاء فعالیت‌های خود- چه در زمینه‌ی شغلی و چه در زمینه‌ی روابط خانوادگی و اجتماعی خود- استفاده کنند. ایجاد این تعامل با حوزه هنری باب‌های متعددی را برای رشد باز خواهد کرد و خوب است که بتوانیم از ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

 

فیض به استفاده از هنرهای نمایشی کاربردی در واحدهای درسی رشته‌ی مدیریت خانواده اشاره کرد و گفت: در رشته‌ی مدیریت خانواده30 هزار دانشجو مشغول تحصیل و مهارت آموزی هستند که هنرهای نمایشی کاربردی می‌تواند به عنوان واحدهای مورد توجه این رشته با گرایش‌های مختلف باشد. بیش از نود درصد دانشجویان این رشته، خانم‌های خانه‌داری هستند که می‌خواهند با دانش و مهارت بیشتر به نقش خانه‌داری خود بپردازند و کاربرد هنر از جمله مباحثی است که می‌تواند در این رشته مورد توجه قرار گیرد و همانطور که گفته شد هنرهای نمایشی کاربردی می‌تواند در این بحث، بطور خاص مورد توجه قرار گیرد.

 

به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری ،در پایان این نشست، رحمت امینی نیز بر عملیاتی شدن مباحث مطرح شده تاکید کرد.

 

گفتنی است سیدعلی فلاح؛ مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و هنری دانشگاه جامع؛ و نیز هاتف جلیل‌زاده؛‌ مسئول کانون‌های فرهنگی و هنری دانشگاه جامع از دیگر حاضران در این نشست بودند که نقطه نظرات خود را مطرح کردند.
پایان پیام/
 

کد خبر 264073

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha