معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، امروز(19 اسفند) در جشنواره رسانه و دفاع مقدس گیلان با بیان اینکه دفاع مقدس ، درخشانترین تجلی انقلاب اسلامی است، گفت: این حماسه عظیم توانست قدرت و شجاعت ملت بزرگ ایران را نشان دهد و بر ظرفیت الهام بخشی ایران اسلامی به ملت های مسلمان و آزادیخواه جهان بیفزاید.
محمد جعفر محمدی زاده ادامه داد: رمز این درخشش این است که دفاع مقدس شاخه ای از اندیشه عاشورایی است که در پیوندی استوار با حماسه حسینی قرار دارد و اگر دفاع مقدس نبود مفاهیم والا و تعالی بخش ایثار و شهادت به دست فراموشی سپرده می شد.
وی با بیان اینکه دفاع مقدس راه مقاومت را برای همه ملت های آزاده جهان گشود، اذعان کرد: آموزه هایی که ایران اسلامی در سال های دفاع مقدس رقم زد، موجب شد که امروز موج بیداری فطرت ها در سراسر جهان گسترش یافته و جهانیان را در زیر بیرق توحید ، عدالت طلبی و آزادیخواهی به ایستادگی در مقابل نظام سلطه جهانی فرا خواند.
معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، منطق دفاع مقدس را جریانی پایدار که باید از نسلی به نسل دیگر انتقال یافته و تقویت شود، دانست و تصریح کرد: قدرت و اقتدار امروز ایران مرهون جان فشانی های شیرمردانی است که با منطق ایثار با جهان سخن گفتند و با تکیه بر خداوند متعال، فرهنگ مقاومت را به وجدان های بیدار جهان هدیه کردند.
وی، نگرانی نظام سلطه از قدرت ملت ایران و الهام بخشی و نفوذ آن در دل های آزادگان جهان را همان هراسی دانست که در سال های دفاع مقدس همه کشورهای منطقه را برای جنگ علیه ایران بسیج کرد.
محمدی زاده با اشاره به نقش مطبوعات در سال های دفاع مقدس، تصریح کرد: مطبوعات و رسانه ها در این دوران در ایجاد روحیه امید، خودباوری و افشای ترفندهای تبلیغاتی دشمنان ایران اسلامی افتخار آمیز بود، پوشش خبری کاروان های اعزام نیرو به جبهه ها ، فعالیت مراکز جذب و آموزش نیرو ، لحظه های عاشقانه عروج ملکوتی رزمندگان اسلام و مراسم عارفانه دعا و نیایش در آن دوران نشان از ظرفیت بالای روزنامه نگاری کشور در مقاطع حساس و سرنوشت ساز تاریخی دارد.
وی با انتقاد از عدم تحقق روزنامه نگاری دفاع مقدس در کشور بیان کرد: نقش مطبوعات در بیان راهبردهای دفاع مقدس، تبیین ضرورت مشارکت مردم در صحنه های جبهه و پشت جبهه، خنثی سازی عملیات روانی و توطئه های تبلیغاتی دشمنان که با هدف تضعیف روحیه ملت ایران انجام می شد به منزله گشایش فصلی نو در روزنامه نگاری جهان معاصر است که قدرت و نفوذ مطبوعات داخلی را در مدیریت افکار عمومی ، آن هم در حساسترین مقاطع تاریخ ملت شریف ایران نشان می دهد.
معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، روایت دفاع مقدس را مربوط به گذشته و تاریخ ندانست و اذعان کرد: روایت دفاع مقدس مربوط به آینده ای از فرهنگ ایثار و شهادت است که بیش از گذشته در عرصه های بین المللی بازتاب می یابد و به نهضت بیداری اسلامی و بیداری فطرت های انسانی در سراسر جهان، روحی تازه می بخشد.
وی خاطر نشان کرد: رسانه، گویاترین زبان برای بیان صحنه های شکوهمند دفاع مقدس و بهترین زمینه برای ایجاد پیوند میان فرهنگ ایثار و شهادت و فرهنگ عمومی کشور است.
محمدی زاده بیان کرد: صیانت از آرمان های دفاع مقدس و دفاع از خاکریزهای فرهنگی کشور، مسلتزم الگوسازی برای نسل جوان است و بهترین الگوها نیز شهیدان و افتخارآفرینانی هستند که هر یک به تنهایی گواه حقانیت ملت بزرگ ایران در آرمان خواهی و کمال گرایی است.
وی، وظیفه امروز رسانه ها با توجه به تحولات منطقه را به تصویر کشیدن جلوه های مقاومت و پایداری ملت ها در برابر زور و زرمداران عالم در عرصه بین المللی، ملت ها و بر هم زدن مناسبات ناعادلانه جهان دانست.
پایان پیام/
نظر شما