سعید مدرس زاده، شهردار کاشان امروز در گفتگو با خبرنگار شبستان با تاکید بر ساخت این مجتمع های عظیم تجاری در مراکز استانها گفت:این مجتمع با مساحت 50 هزار متر مربع و زیربنای 205 هزار متر مربع در 6 طبقه از طریق سرمایه گذاری بخش خصوصی و مشارکت شهرداری احداث می شود.
مدرس زاده، میزان سرمایه گذاری مجتمع عظیم تجاری اداری فرهنگی تفریحی "سیلک"شهرداری کاشان را 3 میلیارد و 850 میلیون ریال عنوان کرد و افزود:25 درصد از این هزینه آورده های شهرداری بابت زمین ، پروانه های ساخت و پایان کار و 75 درصد آن توسط سرمایه گذار بخش خصوصی تامین می شود.
وی، هزینه احداث این مجتمع تا مرحله پایانی و تکمیل آن را با توجه به نوسانات قیمت ها 400 میلیارد تومان پیش بینی کرد و افزود: این مجتمع در چهار(فاز) مرحله شامل ساخت بازار سنتی، هایپرمارکت،فضای سبز و شهر بازیسرپوشیده،پارکینگ طبقاتی، سالن اجتماعات، سینما، کتابخانه، رستوران و فست و فود، نمایشگاه،فضاهای خدماتی و واحدهای تجاری و اداری احداث می شود.
به گفته وی، ساخت این مجتمع با کاربری های متنوع و قابل استفاده برای سلایق افراد مختلف در تمام سنین به نحوی طراحی شده است که تمام افراد یک خانواده از کودک، نوجوان، جوان و بزرگسال با حضور در آن می تواند از کاربری های متنوع آن بهره مند شود.
شهردار کاشان، تحقیق و بررسی طرح مطالعاتی و مقدمات انجام این پروژه عمرانی کلان توسط کارشناسان ، مهندسان و مشاوران شهرداری و بخش خصوصی به ویژه دفتر مشارکت و امور سرمایه گذاری شهرداری کاشان از یکسال گذشته را یادآورشد و تصریح کرد:سبک معماری سنتی و اصیل شهری کاشان به ویژه معماری اسلامی در ساخت این مجتمع با توجه به اقلیم آب و هوایی گرم و خشک این شهر به منظور حفظ هویت سازی و تمدن سازی بافت قدیمی و سنتی شهر نیز رعایت می شود.
مدرس زاده در ادامه با تاکید بر 400 وظیفه خدماتی شهرداری ها در حوزه های حمل و نقل، نظافت و زیباسازی شهری، آتش نشانی و ایمنی، فضاهای ورزشی،بخش های خدماتی، حوزه های فرهنگی رفاهی و تفریحی، آزادسازی و عمران ، آسفالت ، احداث پلها، معابر و خیابانها در ظم و ساماندهی مباحث ترافیکی افزود: امروز رسالت شهرداریه ا با بلدیه قدیم تفاوت کرده است و شهرداری ها موظفند توقعات ، انتظارات و خواسته ها و نیازمندی های شهروندان با سلایق مختلف و متنوع را در همه این عرصه های خدماتی تامین کنند تا موجبات رفاه آ آسایش و رضایت آنها را فراهم کنند.
وی، گستردگی خدمات در شهر کاشان با جمعیت 330 هزار نفری و وسعت 8500 هکتار در 2 منطقه، 12 ناحیه و 6 سازمان وابسته را خاطرنشان کرد و گفت: با تقسیم و توزیع میزان بودجه شهرداری بر جمعیت، وسعت و تعداد روزهای سال مشخص می شود که این بودجه اندک لزوم مشارکت بخش خصوصی و نقش موثر و سازنده سرمایه گذاری این بخش را پررنگ می کند.
به گفته وی، استفاده شهرداری ها از ظرفیت توانمند بخش خصوصی و پتانسیل ویژه این بخش در ابتکار، خلاقیت و نوآوری در راستای تسریع و تسهیل در اجرای پروژه های عمرانی و خدمت رسانی هر چه بیشتر و بهتر این نهاد خدماتی به شهروندان ضروری است.
شهردار کاشان در پایان تعامل با بخش خصوصی و مشارکت این بخش در پیشرفت و توسعه شهر و کسب درآمدهای پایدار برای شهرداری ها را به منظور تحقق فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر نامگذاری سال جاری با عنوان حماسه اقتصادی و سیاسی را تاکید کرد و گفت: داشتن شهری سال زیبا با امکانات و تجهیزات پیشرفته و در شان شهروندان عزیز و محترم نیازمند منابع اعتباری بیشتر، سریعتر و سهل الوصول بویژه بخش پر پتانسیل و توانمند بخش خصوصی است.
مدرس زاده افزود: استفاده از فرصت های سرمایه گذاری بخش خصوصی علاوه بر اینکه یکی از راهکارهای کسب درآمد پایدار در توسعه شهرها و تحقق حماسه اقتصادی است موجبات داشتن شهری زیبا و سالم با تمام امکانات و تجهیزات به روز و مورد نیاز شهروندان را نیز فراهم می کند.
وی اظهار داشت: عدم همکاری شهرداری ها با بخش خصوصی در بهره مندی از مدیریت خلاق ، توانمند و مبتکر و عدم استفاده از سرمایه گذاری های سازنده و ضروری این بخش در اداره امور شهر کوتاهی در حق شهروندان و مطالبات آنهاست.
مراسم آغاز به ساخت پروژه عمرانی مجتمع تجاری ، اداری ، فرهنگی و تفریحی سیلک شهرداری کاشان با حضور مهدی جمالی نژاد، معاون عمرانی استانداری اصفهان ، سعید بخش مدیر کل امور شهری ، معاون استاندار و فرماندار کاشان ،شهردار و اعضای شورای اسلامی شهرکاشان، تعدادی از مسئولان ، خیران سرمایه گذاران و شهروندان این شهرستان برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما