به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام سعید روحانی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد قم و کاندیدای چهارمین دوره انتخابات شورای شهر این استان در گفتگو با خبرنگاران گفت: ائتلاف بزرگ اصولگرایان با شعار خدمتگزاران شهر کریمه محصول اجماع اکثریت قریب به اتفاق جریانات اصولگرا در استان قم می باشد.
وی ادامه داد:این ائتلاف 21 نفره از بین 300 و اندی نفر و در طی چند ماه رصد و شناسایی و با ملاک هایی ازجمله سلامت نفس، تعهد، تخصص، تجربه و ولایت پذیری و .. انتخاب شده اند.
کاندیدای چهارمین دوره انتخابات شورای شهر قم در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به محورهای برنامه های خود گفت: اولویت اول اتمام پروژه های عمرانی نیمه تمام از جمله پل سه سطح 9 دی، پل جمهوری، بلوار پیامبر اعظم(ص)، مترو و منوریل است که اگر این پروژه ها به اتمام برسد مسیر رفع خیلی از مشکلات شهری همچون ترافیک و حمل و نقل تسهیل می شود.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد قم در خصوص توسعه فضای سبز شهری گفت: قصد داریم کمربند دور شهر را ایجاد کنیم تا از طرفی مانع ورود گرد و غبار شده و از طرف دیگر موجب تلطیف هوای گرم قم شود.
وی ادامه داد: سرانه فضای سبز شهری قم سه متر مربع و فضای سبز جنگلی یازده متر مربع است که مجموعا 14 متر مربع می شود و باید با همت خود مردم این رقم را به 20 متر مربع که عدد قابل قبول در کشور ما است برسانیم.
کاندیدای چهارمین دوره انتخابات شورای شهر قم با اشاره به توسعه حمل و نقل عمومی گفت: کامل کردن ناوگان اتوبوسرانی و تبدیل تاکسی های گردشی به تاکسی های خطی یا بی سیم به دلیل عدم نظارت بر آنها و همچنین تسریع در پروژه مترو محور دیگر برنامه ها است.
حجت الاسلام روحانی تسریع در احداث پایانه های شمالی و جنوبی که به دلیل جانمایی نامناسب در گذشته وضعیت مطلوبی ندارند را از دیگر محورها عنوان کرد.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد قم همچنین با اشاره به تسهیل سرمایه گذاری در شهر قم گفت: راه رشد قم سرمایه گذاری خصوصی است چراکه در حال حاضر بودجه دولت و شهرداری برای رشد سریع قم کفاف نمی دهد.
روحانی تصریح کرد: اگر بخواهیم از ظرفیت های استان به خوبی استفاده شود باید به سمت جلب مشارکت های خصوصی حرکت کنیم تا کار سریع انجام شود.
وی با تاکید بر معماری و شهرسازی اسلامی تصریح کرد: در حال حاضر اشکالات متعددی به خاطر عدم رعایت این اصول بر فرهنگ خانواده ها و فضای عمومی شهر حاکم شده است که امیدواریم با این توجه در مسیر رفع آن قدم برداریم.
کاندیدای چهارمین دوره انتخابات شورای شهر قم ضرورت ارتقاء فرهنگ شهروندی و استفاده از نهادهایی همچون کانون های فرهنگی و هنری مساجد و پایگاه های بسیج در جهت نهادینه کردن فرهنگ دینی و سبک زندگی اسلامی را از دیگر اولویت ها عنوان کرد.
وی با تاکید بر تکریم ارباب رجوع و تسهیل امور مربوط به شهرداری همچون فرآیند صدور پروانه تاکید کرد: قصد داریم با شفافیت قوانین و پیشنهاد واگذاری این امور به دفاتر پیشخوان این فرآیندها را کوتاه کنیم.
وی افزود: با استفاده از نیروهای ارزشی برای ایجاد هم افزایی و واگذاری کارهای مردمی به خود ایشان می توان طرح شهردار محله را با محوریت مساجد و نیروهای فرهنگی آن انجام داد.
وی ادامه داد: اگر این نیروهای ارزشی با حمایت شهرداری بتوانند اداره بوستان ها و مجتمع های فرهنگی را برعهده بگیرند یقینا در کاهش ناهنجاری ها شاهد یک تحول بزرگ هستیم چراکه قم در این طرح ها باید الگوسازی کند.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد قم توجه به نیازهای بانوان به عنوان یکی از ارکان جامعه که به دلیل تاثیرگذاری و تاثیر پذیری بالا می توانند نقش حیاتی در ثبات خانواده ها و بالا رفتن سطح فرهنگی جامعه داشته باشند را مورد توجه قرار داد و افزود: توسعه بوستان های مخصوص بانوان، سایت های ورزشی و مراکز مشاوره از جمله اقدامات ما در این زمینه خواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما