94 هزار میلیارد ریال اعتبار به خوزستان تزریق شد

استاندار خوزستان، از تزریق 94 هزار میلیارد ریال اعتبار طی 4 سفر استانی رئیس جمهور به این استان خبر داد و اظهار داشت: از این رقم 77 هزار میلیارد ریال به صورت کامل جذب شده است.<BR>

دکتر سیدجعفر حجازی، استاندار خوزستان، از تزریق 94هزار میلیارد ریال اعتبار به این استان طی 4 سفر رئیس جمهور به خوزستان خبر داد و به خبرنگار شبستان گفت: از این رقم 77 هزار میلیارد ریال یعنی 76 درصد به صورت کامل جذب شده است.

 

وی همچنین از بهره برداری از یکهزار و 49 پروژه به ارزش 11هزار و 627 میلیارد ریال در دهه فجر در استان خوزستان خبر داد و اضافه کرد: این پروژه ها در حوزه شهری و روستایی و با اشتغالزایی 10 هزار و 648 نفر در زمان بهره برداری اجرا شده اند.

 

استاندار خوزستان، اظهار کرد: در جریان سفرهای هیأت دولت به استان خوزستان در مجموع 746 مصوبه به تصویب رسید که از این تعداد 338 پروژه به طور کامل اجرا شده و 269 پروژه دیگر در دست اجراست که طی امسال و سال های آینده به پایان می رسد.

 

وی با بیان اینکه 90 پروژه از 746 پروژه مذکور عمدتاً به دلایل منع قانونی، یا نبود توجیه کافی در زمان بررسی یا مغایرت با مصوبات یا اصلاح مصوبات منتفی شده اند و علاوه بر این 49مصوبه بلاتکلیف هستند، توضیح داد: در سفرهای استانی دولت احداث 22 بیمارستان دراستان خوزستان مصوب شد که ساخت اغلب آنها در مراحل پایانی است و یا تا پایان سال 92 تجهیز شده و به بهره برداری می رسند.

 

دکتر حجازی، با بیان اینکه از لحاظ حجم سرمایه گذاری، بیشترین پروژه ها در حوزه انرژی است که 325 میلیارد تومان ارزش دارند، تصریح کرد: رویکرد دولت های نهم و دهم توجه به عمران روستایی و اجرایی کردن عدالت اجتماعی برای تحقق منویات مقام معظم رهبری است.

 

وی با اشاره به اینکه توجه به عمران روستاها، تأمین خدمات برق و آب روستایی، بهسازی مسکن و راه روستایی و... موجب متوقف شدن و کند شدن روند مهاجرت از روستاها به شهرها و افزایش انگیزه ماندگاری در این مناطق شده است، افزود: 44 هزار پروژه عمران روستایی در سطح 8 استان کشور در راستای عمران روستایی اجرا شده که خوزستان یکی از این 8 استان می باشد.

 

وی همچنین به رشد400 درصدی پروژه ها درحوزه تجهیز و ساخت مدارس در دولت نهم و دهم اشاره کرد و با بیان اینکه مشکل کمبودهای فضای آموزشی در اغلب روستاهای خوزستان مرتفع شده، به گازرسانی به یکهزار و 261 روستادر دولت نهم و دهم اشاره کرد و ادامه داد: این رقم تا پایان دولت دهم به یکهزار و 350 روستا می رسد و این در حالی است که تا پیش از پیروزی انقلاب به 44 روستا گازرسانی شده بود.

 

استاندار خوزستان، بهسازی و مقاوم سازی مسکن روستایی را طرح ابتکاری بسیار خوب دولت های نهم و دهم عنوان کرد و اذعان داشت: در این راستا 62 هزار 369 واحد مسکن روستایی در تمام روستاها در 5 سال اخیر کامل شده و وامسال نیز ساخت 8 هزار واحد سهمیه داریم.

 

وی همچنین به توسعه راه روستایی دراین دولت اشاره کرد و یاد آور شد: در دولت های هفتم و هشتم، 646 کیلومتر راه روستایی در خوزستان احداث شده بود که این میزان در دولت نهم و دهم به یکهزار و 126 کیلومتر راه روستایی جدید رسیده است.

 

حجازی، با اشاره به توسعه پوشش مخابراتی در مناطق مختلف روستایی استان خوزستان، عنون کرد: در کل دولت های هفتم و هشتم یک واحد آی. سی تی روستایی احداث شده بود در حالی که اکنون 426 واحد آی .سی. تی روستایی در استان ایجاد شده که تأثیر بسیار مثبتی در ارتباطات مخابراتی مردم و فعالیت های روزمره ساکنان بخش های روستایی استان داشته است.

 

وی در خصوص توسعه فرهنگی و رشد انگیزه فعالیت های مذهبی و دینی درسطح مساجد و مراکز فرهنگی استان تأکید کرد: با انجام این فعالیت ها، میزان پرداخت زکات در خوزستان به ویژه بعد از فصل برداشت گندم از 120میلیون تومان (و رتبه 27 کشوری) به 9و نیم میلیارد تومان در سال گذشته رسید که معادل همین رقم نیز توسط دولت اعتبار داده شد و به تقاضا و صلاحدید خود پرداخت کنندگان، در مناطق شان منشأ خدمات و تحول فرهنگی چشمگیری شد.

 

این مقام مسئول، با اشاره به کسب رتبه نخست خوزستان در آسفالته کردن راه های روستایی در کشور، خاطر نشان کرد: دو هزار و253 کیلومتر راه روستایی به همت دولت آسفالت شد که این روستاها یا قبلاً جاده نداشتند یا اگر بود خاکی و شنی بود.

 

وی ابراز داشت: در دولت نهم و دهم 35 هزار پروژه به ارزش 154هزار و600 میلیارد ریال به اتمام رساندیم در حالی که این رقم در دولت هفتم و هشتم 20 هزار پروژه با 11هزار میلیارد ریال بالغ می شد یعنی ارزش پروژه ها به لحاظ ابعاد 15برابر دولت های قبلی است.

 

استاندار خوزستان، ساخت این بیمارستان ها را موجب تحول شگرف در حوزه بهداشت درمان و تأمین امکانات درمانی استان برشمرد و تصریح کرد: شش مرکز درمان بستر نیز در شهرهای مختلف استان خوزستان در این سفرها مصوب شدند که همگی به صورت کامل اجرا شده اند.

 

وی از مساعدت های دولت عدالت محور درتأمین اعتبارات عمرانی استان خوزستان قدردانی کرد و افزود: از محل دو درصد درآمدهای نفتی نیز طرح های بسیار خوبی اجرا شد، البته با لابی سایر استان ها در مجلس شورای اسلامی دو سوم این اعتبارات به مناطق محروم اختصاص یافت ولی همان تخصیص یک سوم اعتبارات باقی مانده نیز کمک خوبی برای استان بود که از این محل 300 میلیارد تومان اعتبار به استان داده شد.

 

وی احداث 80 پایگاه امداد جاده ای دراستان خوزستان توسط دولت های نهم و دهم بی سابقه عنوان کرد و ادامه داد: ساخت این پایگاه ها اقدام بسیار ضروری بود که تا پیش از این توجهی به آن نشده بود و استقرار این پایگاه ها با دراختیار داشتن ساختمان و یک تا دو دستگاه آمبولانس مدرن در هر پایگاه موجب کاهش تلفات حوادث جاده ای در استان شده است.

 

دکتر حجازی، همچنین احداث 114سالن ورزشی از محل مصوبات سفرهای استانی در خوزستان را گام مثبت دیگری برای افزایش فضاهای ورزشی مورد نیاز استان برشمرد و اضافه کرد: علاوه بر این اتمام استادیوم 50 هزار نفری اهواز نیز اقدام شایسته دیگر دولت در خوزستان بود که پس از سال ها بلاتکلیفی به سرانجام رسید.

 

وی اظهار داشت: در بحث سکونت گاه های غیر رسمی نیز عملکرد بسیار خوبی دراستان صورت گرفت و از 16سکونتگاه غیر رسمی موجود دراستان با تخصیص 32 میلیارد تومان اعتبار 10 نقطه جابجایی یا نوسازی انجام شد که تأثیر بسیار مثبت و قابل توجهی در تغییر چهره شهرهای استان خوزستان بر جا گذاشت.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 261827

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha