ارتقای امور فرهنگی جامعه ایثارگری از اهداف تاسیس بنیاد شهید است

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان، ارتقای امور فرهنگی، معیشتی و اجتماعی جامعه ایثارگری را از جمله اهداف تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، نادر نصیری، در آستانه سالروز تاسیس بنیاد شهید گفت: ارتقای امور فرهنگی، معیشتی و اجتماعی خانواده های شاهد و ایثارگر مهم ترین هدف تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در 22 اسفند سال 58 بود.

 

وی اذعان داشت: همچنان که حضرت امام خمینی(ره) فرمودند: "هرچه انقلاب اسلامی دارد از برکت مجاهدت شهدا و ایثارگران است" بنابراین تاسیس بنیاد شهید و امور ایثار گران برای تحقق مهم ترین محورهای فرمان امام راحل (ره) همچون اولویت های فرهنگی، اجتماعی و غیره خانواده های شهدا و بهره مندی آنان از تسهیلات مربوطه و نیز تلاش به منظور ارتقاء سطح معیشتی آنان برای ادای دین به این قشر معزز ضرورت داشته است.

 

نصیری با اشاره به اینکه در سال 81 مطابق با تایید مقام معظم رهبری و مصوبه شورای عالی اداری در سال 1383 سه نهاد ایثارگری در بنیاد شهید و امور ایثارگران تجمیع شده است، افزود: پس از تجمیع نهادهای ایثارگری در راستای یکپارچه سازی خدمات، هماهنگی و هم افزایی در خدمات رسانی و همچنین کاهش هزینه ها، پیشگیری از انجام اقدامات موازی و ارتقای سطح فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی ایثارگران و خانواده های آنها و کاهش مشکلات و بهبود وضعیت ایثارگران، بنیاد شهید و امور ایثارگران خدمات شایان توجه ای داشته است.

 

وی با اشاره به رویکرد مثبت دولتمردان و قوه مقننه به ویژه در دهه سوم انقلاب اسلامی به خدمات رسانی به ایثار گران، ادامه داد: با عنایت کارگزاران نظام در دولت نهم و دهم و اهتمام ویژه خادمان شهدا و ایثارگران در بنیاد شهید و امور ایثارگران، شاهد ارتقای وضعیت ایثارگران در مقایسه با دو دهه اول پیروزی انقلاب اسلامی هستیم.

 

نصیری، به نقاط قوت بنیاد شهید و امور ایثارگران در طول 30 سال گذشته اشاره کرد و گفت: فعال سازی و بهره گیری از مشارکت جامعه هدف در قالب طرح های معتمدان معین، مشاوران، فرمانداران و استانداران، مجلس ایثارگران، مشاوران جوان، تلاش برای روان سازی سیستم با اعمال مدیریت اخلاقی و پدرانه، اعمال سیستم تفویض اختیار، نشست های صمیمی و هم اندیشی با گروه های ایثارگری و ایجاد شبکه بانوان برای ارتباط با جامعه زنان ایثارگر از جمله نقاط قوت در طول این 30 سال بوده است.

 

وی اضافه کرد: همچنین تلاش در راستای تحقق و اصلاح شیوه پذیرش و مراجعه و همچنین برقراری ارتباط عاطفی و فرهنگی با جامعه ایثارگری از جمله دیگر نقاط قوت بنیاد شهید و امور ایثارگران در طول 30 سال خدمات رسانی این بنیاد است.

 

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان تصریح کرد: با همه اراده ای که در راستای ارتقای خدمات رسانی به ایثارگران مصرف شده است به نظر می رسد به دلایل مختلف یک سازمان متولی با همه توان به تنهایی قادر به رفع مشکلات این جامعه به عنوان صاحبان انقلاب نیست، به همین منظور همه دستگاه های اجرایی باید در راستای کمک به ایثارگران کمک کنند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایثار، نصیری با اشاره به این که باید اعتلای معرفت، توانمندی، ارتقای احساس عزت، منزلت، خودباوری و تعهد در جامعه هدف نسبت به ارزش ها، شان و قابلیت های خویش و نیز در قبال فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت به وجود بیاید، خاطر نشان کرد: در راستای اقدامات عنوان شده علاوه بر مشارکت جامعه هدف و عموم مردم دستگاه های فرهنگی نیز باید همکاری کنند.

 

وی با اشاره به اینکه با طرح عبارت "ترویج فرهنگ ایثار و شهادت" نظر عموم به بنیاد شهید و امور ایثارگران معطوف می شود، افزود: به زعم ما ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کاری بسیار وسیع، سنگین، با اهمیت و اجتناب ناپذیر است که همه جامعه و دستگاه های بالاخص سازمان های فرهنگی باید عزم جدی در انجام این مهم داشته باشند.

 

پایان پیام/

کد خبر 26102

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha