به گزارش خبرگزاری شبستان در اهواز، دکتر محمد حسین سرمست، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، امروز (18 اسفند) در کنگره کشوری قرآن و سلامت که در تالار اجتماعای شهدای این دانشگاه برگزار شد، با بیان اینکه متأسفانه مسائل معنوی در جامعه ما جایگاه کم رنگی دارند، گفت: قرآن کتاب زندگی و سلامت و معجزه پیامبر (ص)می باشد ولی متأسفانه حتی میان مسلمانان نیز غریب است.
وی برگزاری این کنگره را آغاز خوبی در زمینه پرداختن به موضوع قرآن و سلامت دانست و خاطر نشان کرد: پرداختن به موضوع قرآن و سلامت در دانشگاه ها لازم و ضروری است و در این زمینه می توان اقدامات فراوانی را عملی کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، تصریح کرد: امیدواریم با همکاری پیشکسوتان این حوزه، شاهد تحقیقات جامع و بهتری در این زمینه و راه اندازی دبیرخانه دائمی کنگره قرآن و سلامت باشیم.
در ادامه دکتر مصطفی فقهی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و رئیس این کنگره، افزود: با راه اندازی دبیرخانه دائمی کنگره، ایجاد مرکز تحقیقات معارف الهی و سلامت و همچنین اولویت بندی پایانامه های دانشجویان، می توان به ایده پروری و ایده گرفتن در مقاطع مختلف پرداخت.
وی یکی از موارد همکاری حوزه و دانشگاه را پرداختن به موضوعات قرآنی دانست و ابراز امیدواری کرد: در این زمینه شاهد ایجاد وحدت میان حوزه علمیه و دانشگاه باشیم چرا که با مشارکت حوزه علمیه می توان نگاه تازه ای به سلامت داشت.
دکتر فقهی، اذعان داشت: پیش بینی می کنیم سال آینده در زمینه قرآن و سلامت ایده ها و پایانامه های خوبی ارائه شود که به همین منظور هرگونه حمایت مالی و معنوی از این پایانامه ها را اعلام می داریم.
همچنین دکتر علی اکبر مؤمن، دبیر علمی کنگره قرآن و سلامت نیز اضافه کرد: تحقیقات در زمینه قرآن نمادی عملی برای وحدت حوزه و دانشگاه است و جا دارد حوزویان در این زمینه به کمک دانشگاه آمده تا شاهد نتیجه گیری خوبی در این زمینه باشیم.
وی با بیان اینکه تعداد زیاد مقالات رسیده به دبیرخانه کنگره نشان از علاقه به پرداختن این موضاعات دارد، عنوان کرد: تعداد 58 مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال شده بود که با بررسی کمیته داوران و هیئت علمی دانشگاه، تعداد 13 مقاله برای سخنرانی و 28مقاله برای پوستر انتخاب شده است.
پایان پیام/
نظر شما