محمد هادی صلح جو، مجری پخش زنده مسابقات بین المللی قرآن از شبکه قرآن و معارف سیما با اشاره به پوشش کامل مسابقات بین المللی قرآن به خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان گفت: مسابقات قرآن یک رویداد بزرگ و مهم کشور بوده که از طریق شبکه قرآن ومعارف سیما از آغازین لحظات به صورت زنده و مستقیم پوشش تصویری داشت.
وی افزود: شبکه قرآن و معارف سیما تنها به پخش مستقیم سی امین دوره مسابقات قرآن پرداخت و پس از اتمام مسابقات برنامه های تحلیل با حضور اساتید مجرب کشوری در خصوص سطح فنی این رقابت ها تهیه و تولید می شود.
وی با اشاره به سطح فنی قاریان و حافظان سی امین دوره مسابقات قرآن تصریح کرد: سازمان اوقاف باید در خصوص رایزنی ها و گزینش متسابقین سایر کشورهای اسلامی جهان برنامه ریزی جدی تری داشته باشد تا قرای برگزیده و طراز اول جهان اسلام در بزرگ ترین رویداد قرآنی کشور حضور پیدا کنند تا رقابت ها جدی تر از قبل برگزار شود.
صلح جو افزود: در این دوره از مسابقات قرآن از کشور مصر که مهد تلاوت قرآن در جهان است قاری و حافظی حضور نداشتند.ایران برای انتخاب شرکت کنندگان خارجی پیش دستی کند تا غنی فنی مسابقات رشد بیشتری داشته باشد.
سازمان اوقاف و امور خیریه تلاش و همتی در راستای تبیین جایگاه و اهمیت مسابقات قرآن در نظر مسئولین کنند و تا آخرین لحظات رییسان طراز اول کشور در صحن اصلی مسابقات قرآن حاضر نشدند و علی رغم حضور پر شور مردم در مسابقات بین المللی قرآن مسئولان حضور کم رنگ دارند که جای بسی تأمل دارد. در کشوری که رهبری آن اعتقاد بالایی به مغوله قرآن دارد و مسابقات بین المللی قرآن را ارج می دهند و داوران و مشرکت کنندگان در پایان این رقابت ها به حضور ایشان می رسند چرا مسئولان کشور دقایقی را در مسابقات قرآن سری نمی کنند.
آیا ظریفت های مسابقات برای مسئولان مشخص نشده که اگر این رقابت های قرآنی با شکوه هر چه بیشتر برگزار شود چه آثار و برکاتی برای جوانان، خانواده ها و ترغیب و تشویق آنان به حوزه قرآن کریم دارد.
وی افزود: در مسابقات بین المللی قرآن کشور مالزی قریب به 17 وزیر این کشور کارگروه این رقابت ها را تشکیل می دهند و سلطان کشور مالزی به همراه خانواده خود با حضور در صحن اصلی مسابقات از برگزیدگان تجلیل می کند.
پایان پیام/
نظر شما