حجت الاسلام سید هاشم حسینی، معاون فرهنگی واجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران با اشاره به برگزاری مسابقات بین المللی قرآن همزمان با انتخابات ریاست جمهوری در کشور به خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان گفت: برگزاری سی امین دوره مسابقات بین المللی قرآن همزمان با انتخابات ریاست جمهوری نشان از جایگاه والای قرآن در نظام جمهوری اسلامی را می رساند که حتی حاضر نیست تاریخ مسابقات قرآن را برای انتخابات به تأخیر بیاندازد و همچنین نشان دهنده قدرت نظام کشور ایران را می رساند که مردم در کنار فعالیت های سیاسی خود و برگزاری یک حماسه سیاسی بزرگ مسابقات بین المللی قرآن با حضور حداکثری مردم برگزار می کند.
همچنین آرامشی که در فضای سیاسی کشور حاکم است برای تمامی شرکت کنندگان خارجی محسوس بوده و مسابقات قرآن با شکوه هرچه بیشتر کار خود را پیش می برد.
حجت الاسلام حسینی با اشاره به علت انتخاب زمان مسابقات با عید مبعث تصریح کرد: برگزاری مسابقات بین المللی قرآن همزمان با عید وحدت بخش مسلمان هجمه فرهنگی دشمنان را برای ایجاد تفرقه و اختلاف در میان مسلمانان نابود می سازد.
وی با اشاره به تأثیرات فرهنگی مسابقات بین المللی قرآن خاطرنشان کرد: حضور اساتید حافظ و قاری از سراسر کشور موجب آشنایی با سبک های جدید در جهان قرائت شده و ارتباطی میان اساتید قرآنی سراسر کشور ها و انتقال تجربه ها را در مباحث آموزشی، تلاوت، حفظ به همراه دارد.
حجت الاسلام حسینی افزود: یکی از کارکردهای مهم مسابقات بین المللی استعداد یابی است که برگزاری بزرگ ترین همایش قرآنی کشور جاذب جوانان به سوی انس با قرآن و استعدادیابی می شود که در آینده چه در حوزه حفظ و چه در حوزه قرائت قرآن صاحب سبک شوند. از طرفی برگزاری مسابقات قرآن موجب انعکاس اخبار قرآنی در سراسر کشور شده فضای ایران را در مدت برگزاری مسابقات بین المللی قرآن با رنگ و بوی قرآن همراه می سازد.
وی با اشاره به برگزاری محافل انس با قرآن کریم در حاشیه مسابقات بین المللی قرآن تصریح کرد: تنها در مدت هفت روز برگزاری مسابقات قرآن 5 محفل انس با قرآن در امامزادگان شهر تهران برپا می شود و صدا و سیما و ارگان هایی که درخواست برگزاری محفل قرآنی در این مدت دارند برنامه ریزی های خود را انجام داده اند.
حجت الاسلام حسینی با اشاره به چگونگی برنامه ریزی محافل انس با قرآن در مدت برگزاری مسابقات قرآن عنوان کرد: دستگاه ها و ارگان هایی که درخواست استفاده از تلاوت اساتید هستند، برنامه خود را به کمیته فنی سی امین دوره مسابقات بین المللی قرآن ارائه می دهند تا ضمن استفاده از فرصت های مناسب شاهد اجرای برنامه های قرآنی اساتید و قرای خارجی در محافل باشیم. بخش های نمایشگاهی حاشیه برگزاری مسابقات قرآن، تجلیل از بانوان فعال عرصه قرآنی از دیگر جلوه های مسابقات بین المللی قرآن است. همچنین معرفی دستاوردهای قرآنی نظام جمهوری اسلامی ایران و رشد در این حوزه کشور ایران در چه جایگاهی قرار دارد از مهمترین نتیجه برگزاری مسابقات بین المللی قرآن است.
پایان پیام/
نظر شما