بنای انتخابات در نظام جمهوری اسلامی تکلیف مداری است

خبرگزاری شبستان: معاون اول رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه بنای انتخابات در نظام جمهوری اسلامی تکلیف مداری است، گفت: حضور با بصیرت و آگاهانه در انتخابات به معنای تکلیف مداری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی، معاون اول رئیس قوه قضائیه، شب گذشته(14 خرداد) در مراسمی به مناسبت رحلت امام خمینی(ره) که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: همه آحاد جامعه باید از روی آگاهی و معرفت وارد صحنه انتخبات شوند چرا که ریشه انتخبات در کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران تکلیف مداری است.


حجت الاسلام رئیسی دشمنان را شکست خورده اصلی میدان انتخابات دانست و اذعان داشت: هر کس از روی تکلیف مداری در عرصه انتخبات حضور پیدا کند ، پیروز میدان است.


وی بیان کرد: خط امام خمینی(ره)، خط بندگی خدا، توجه به آراء عمومی مردم، وحدت، یکپارچگی ، دشمن شناسی، ولایت پذیری و استقامت از جمله اهداف فرد اصلح است .


معاون اول رئیس قوه قضائیه با اشاره به اینکه در عرصه انتخابات حضور پرمعناو پرشور موجب ناامیدی دشمن است، افزود: راه کوتاه آمدن دشمن ناامیدی اوست و تنها با حضور پرشور این مهم امکان پذیر است.


وی مهم ترین مولفه نظام اسلامی را مردم متدین دانست و ابراز داشت: اگر دشمن تاکنون علیه ایران اسلامی اقدامی نکرده است به دلیل وجود مردمی ولایی و متدین بوده است.


حجت الاسلام رئیسی با اشاره به این مطلب که هر مسئولیتی ضروریاتی می طلبد، تصریح کرد: در عرصه سیاست افراد کم ظرفیت که توان کشش بار سنگین مسئولیت را ندارند نباید وارد این عرصه شوند .


وی با اشاره به سنگ زیربنای تفکر و اندیشه امام خمینی(ره)، افزود: در مبانی فقهی، حقوقی، سیاسی و سلوک شخصی امام خمینی(ره)، نگاهی فلسفی، اخلاقی، اعتقادی و غیره وجود دارد.


وی دربخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه در اصطلاح طلبگی فقه را دارای سه بخش فقه اکبر، فقه اوسط و فقه اصغر دانست و خاطر نشان ساخت: فقیه کسی است که تمام ابعاد دین را می داند و ولی فقیه در راس جامعه، جامعه را در ابعاد عقیدتی و باورها، اخلاق کریمه و بایدها و نبایدهای الهی برپامی کند به نحوی که تمام جامعه از آموزه های دینی بهره مند باشد.


معاون اول رئیس قوه قضائیه در همین زمینه تاکید کرد: ولایت فقیه کسی است که با تمام وجود دین را می شناسد و در اجرای احکام دینی در تمام لایه های اجتماعی گام می نهد.


وی با اشاره به دیگر علوم نظیر علم محیط زیست، علم ابدان، علم هواشناسی، علم زمین شناسی و غیره، تصریح کرد: آنچه در حوزه های علمیه و علوم دینی بحث می شود قول پروردگار است، و آنچه در محافل دانشگاهی و علوم غیردینی مورد بررسی قرار می گیرد، فعل پروردگار است و در هر دو دسته علوم باید نگاه توحیدی و کمال انسان وجود داشته باشد.


حجت الاسلام رئیسی حیات امام خمینی(ره) را بعد از گذشت 24 سال از رحلت ایشان، انقلاب اسلامی، مقصد و آرمان های مقدس ایشان دانست و اذعان داشت: امروز بیش از هر زمان دیگری حیات امام خمینی(ره) را مشاهده می کنیم چنانچه اصول و مبانی امام خمینی(ره) از جایگاه جانشین ایشان به گوش می رسد.


معاون اول رئیس قوه قضائیه امام خمینی(ره) را مجاهد در عرصه جهاد با نفس دانست و اظهار داشت: جهاد اکبر یا جهاد با نفس، به معنای حاکمیت عقل بر نفس است.


وی افزود: امام خمینی(ره) عشق به خدا تمام وجودش را فراگرفته بود و در همه بخش های زندگی ایشان جلوه دلدادگی به خدا مشهود بود.


وی با اشاره به اینکه مقصد و مقصود امام خمینی(ره) در رفتارهای سیاسی، اجتماعی و سلوک ایشان رضای خدا بوده است، تصریح کرد: اگر فرد خودساخته سخن از تشکیل حکومت، حقوق و کرامت انسان ها داشته باشد به طور حتم اهدافش در پرتو ذات مقدس خداوند است.
وی توکل به خدا و اعتماد به نفس را رمز پیروزی در همه عرصه ها دانست و اذعان داشت: کسی که در بندگی خدا استوار و ثابت قدم باشد دچار تزلزل نخواهد شد.


گفتنی است، مراسم بیست و چهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در رواق بزرگ امام خمینی(ره) حرم رضوی با حضور آیت الله علم الهدی امام جمعه مشهد، آیت الله طبسی تولیت آستان قدس رضوی و نماینده ولی فقیه در خراسان ، محمد حسین فروزان مهر، استاندار خراسان رضوی و جمعی از زایران و مجاوران برگزار شد،


پایان پیام/

کد خبر 260397

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha