به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجتالاسلام علی اصغر عطاران طوسی، نماینده جامعةالمصطفی (ص) در کشورهای امارات، قطر، یمن و کویت عصر روز گذشته(13خرداد) در مراسم بزرگداشت ارتحال حضرت امام خمینی(ره) در جامعةالمصطفی مشهد با بیان اینکه امام(ره) در تمام عرصههای زندگی خود هیچگاه حکومت را برای قدرتطلبی و مطرح کردن خود در جامعه نخواست، اظهار داشت: امام راحل(ره) بیشتر وقت زندگی خود را وقف خدا و خدمت به خلق میکرد و هیچگاه برای مطرح شدن خویش تلاش نکرد.
حجت الاسلام عطاران طوسی، نکته کلیدی شخصیت امام خمینی(ره) را خودمدیری ایشان دانست وگفت: امام خمینی(ره) خویش را مدیریت کرد و درس بزرگ ایشان برای ما این بود که آموزههای دین ما متأثر از رفتار دیگران نباشد.
نماینده جامعةالمصطفی (ص) در کشورهای امارات، قطر، یمن و کویت با بیان و بررسی آرمانها، افکار، اندیشه، راه و روش و سیره امام(ره) تصریح کرد: باید در مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره) سیره و هدف امام خمینی(ره) مورد بررسی قرار گیرد.
حجت الاسلام عطاران طوسی، روش تربیتی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران را روش مناسبی برای جامعه دانست و افزود: بسیاری از روشهای تربیتی امام خمینی(ره) در زندگی ایشان وجود دارد که به آنها پرداخته نشده است و ما از این نعمت عظیم بیبهره هستیم.
وی با اشاره به اینکه توجه به سیره امام خمینی(ره) موجب آشنایی با هدف ایشان میشود، گفت: توجه به سیره امام و نگاهی به خود، موجب پی بردن به کاستیها و رفع نقایص موجود در خود میشود.
حجت الاسلام عطاران طوسی افزود: امام خمینی(ره) عصر گرایش و احترام به ارزشهای انسانی و احترام به عدالت و حدیث انسان و اصل احترام به آرا مردم را بنیان گذاشتند و بیشتر از آنکه به مشکلات خود رسیدگی کنند، بیشتر سر در گرو مشکلات مردم بود و مشکلات مردم را مشکلات خود میدانستند.
وی با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) هیچگاه در مقام مطرح کردن خویش برنیامد، تصریح کرد: آنچه موجب شد امام(ره) الگو جامعه بشریت شود، تلاش ایشان برای اجرای دستورات الهی بود.
حجت الاسلام عطاران طوسی با بیان اینکه امام خمینی(ره) تاکید زیادی بر سبک زندگی الهی داشت، اظهار داشت: امام(ره) خود را فراموش کرد تا خدا فراموش نشود و با این عمل به دین اسلام تجلی بخشید.
نماینده جامعةالمصطفی (ص) در کشورهای امارات، قطر، یمن و کویت با تأکید بر الگو گرفتن از امام خمینی(ره) در زندگی، گفت: انسان میتواند برای رسیدن به حیات طیبه از این انسان بزرگوار الگو گرفته و وجود این الگو نعمت بزرگی برای آحاد مردم است.
وی گفت: امام (ره) در تمام عرصههای زندگی خود هیچگاه حکومت را برای قدرتطلبی و مطرح کردن خود در جامعه نخواست.
بنا به گزارش شبستان در ادامه این مراسم حجتالاسلام غلامحسین عصارزاده، معاون فرهنگی تربیتی جامعةالمصطفی مشهد با اشاره به اینکه همزمان با رحلت امام(ره) یک هفته عزای عمومی در شهر کابل پایتخت کشور افغانستان اعلام شد، اظهار داشت: اندیشه و تفکر امام(ره) نه تنها در ایران؛ بلکه در سایر کشورها نیز تحولآفرین بود.
وی افزود: هرچند نهضت امام خمینی از کشور ایران آغاز شد، اما اندیشه، تفکر و سخن امام منحصر به یک کشور نبوده و برای تمام جامعه بشری است.
حجت الاسلام عصارزاده گفت: 24 سال از ارتحال امام خمینی(ره) گذشته است، اما هنوز نام و یاد ایشان بر زبانها و دلها جاری است.
وی تصریح کرد: حضور طلاب غیرایرانی در جامعةالمصطفی(ص) مشهد و برادران اهل سنت و شیعه غیرایرانی برای آشنایی بیشتر با اهداف امام خمینی(ره) است.
پایان پیام/
نظر شما