قیام 15 خرداد 42 مرهون اعتقاد به اندیشه مهدوی است

خبرگزاری شبستان: قیام 15 خرداد امام خمینی(ره) و تلاش برای ایجاد جامعه زمینه‌ساز، همان معنای انتظار است که باید در جامعه بسط داده شود تا رویکردها در دنیای امروز، که دنیای مبارزه با دشمنان اسلام است، مشخص شود.

خبرگزاری شبستان: جمهوری اسلامی ایران، نظامی الهی است که ارتباط بسیار دقیقی با مهدویت دارد و اصل ایجاد آن هم به جهت ندای لبیکی بود که مردم بنا بر فطرت عدالت‌خواهانه خود به حضرت امام راحل(ره) دادند. این همان ندایی بود که در برابر ناکثین، مارقین و قاسطین، این بار از گلوی نایب امام برآورده شد و در نهایت با پیروزی انقلاب اسلامی به ثمر نشست.
یکی از مسائل مهمی که باید به طور جدی به آن پرداخت، موضوع فتنه‌های پیش از ظهور است که در احادیث اهل بیت(ع) بسیار جدی به آن پرداخته شده است.
موضوع فتنه‌های پیش از ظهور یکی از مسائل مهم جامعه منتظر است و مردم باید به حدی از بصیرت برسند تا بتوانند حق را از باطل در این دوران تشخیص دهند. همین که نتیجه مباحث و تحقیقات و همایش‌های مهدوی به سطح جامعه کشانده شود و در سطوح مختلف مردم جاری باشد، باعث می‌شود که در فتنه‌ها هم افراد بهتر بتوانند حق را از باطل تشخیص دهند و راه درست را دریابند.
در تفسیر علی بن ابراهیم به مناسبت آیه‌ای در سوره محمد، نقل شده است که پیامبر(ص) در حجة‌الوداع فتنه‌های آخرالزمان را برمی‌شمردند که تعداد آن به 65 مورد می‌رسد.
انتظار راستین در احادیث و روایات یعنی اینکه پس از اعتقاد صحیح به مسئله مهدویت، زمینه‌سازی عملی انجام بگیرد. انتظار تنها در بعد فکر و اندیشه نیست، بلکه باید آن را در مرحله عمل مورد دقت نظر قرار داد.
امام خمینی(ره) با توجه به این حدیث که افراد باید برای ظهور حضرت مهدی(عج) ولو به اندازه فراهم کردن یک تیر، آماده باشند، معتقد بودند که صرف آماده‌سازی سلاح و تیر کافی نیست، بلکه باید با این سلاح و تیر مبارزه کرد و زمینه‌ساز ظهور حضرت مهدی(عج) بود.
ایجاد قیام 15 خرداد ازسوی امام خمینی (ره) و تلاش و مبارزه برای ایجاد جامعه زمینه‌ساز، همان معنای انتظار است، همین معنای انتظار است که باید در جامعه شرح و بسط داده شود، تا رویکردها در دنیای امروز، که دنیای مبارزه با دشمنان اسلام است، مشخص و تبیین شود.
ما باید با اندیشه دعای عهد زندگی کنیم و شب و روزمان را با این فکر کامل کنیم؛ چراکه اسلام دین مبارزه است، نه سکوت و به همین دلیل درباره بسیاری ائمه(س) از کسی به صرف تقدس و تقوایش تعریف نمی‌کردند، بلکه در روایات همیشه از فریادگران تمجید شده است.
برگرفته از سخنان آیت الله نوری همدانی به مناسبت 15 خردادماه سال 89 در دیدار جمعی از مسئولان ششمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت.


پایان پیام/

کد خبر 260063

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha