اتفاقات بهمن 57 نتیجه قیام 15 خرداد بود

حمید شاه آبادی گفت: : امام خمینی (ره) با تکیه بر اندیشه دینی ملت، قیامی را در 15 خرداد آغاز کرد که نتیجه اش را در بهمن 57 دیدیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بنیاد رودکی، حمید شاه آبادی، معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس یادواره هنری "طلوع خرداد" در نشست خبری این یادواره با اشاره به ظرفیت قیام 15 خرداد برای ملت ایران تصریح کرد: این ظرفیت باید در تاریخ ماندگار شود زیرا تمام توفیقاتی که امروز شاهد آن هستیم، به آن قیام باز می گردد.

وی ضمن بیان اینکه 15 خرداد برای ملت ما آغاز تحولی بزرگ در تاریخ است، گفت: همه اصحاب فرهنگ و ادب نسبت به این حادثه بزرگ تاریخی مسئولیت دارند.

شاه آبادی تاکید کرد: امام خمینی (ره) با نگرشی عمیق و وسیع و با تکیه بر اندیشه دینی ملت، قیامی را در 15 خرداد آغاز کرد که نتیجه اش را در بهمن 57 دیدیم.

وی ادامه داد: قیام مذکور بر توان و ظرفیت ملت ایران تاکید داشت و نشان می داد امام خمینی (ره) به اعتقادات دینی ملت توجه دارد و باید دانست که امام خمینی (ره) در طول تلاش 15 ساله برای پیروزی انقلاب اسلامی، بیشترین توانش را بر اتکا به ملت قرار داد.

رئیس یادواره هنری "طلوع خرداد" افزود: توجه امام خمینی (ره) به گونه ای بود که به جای توجه به گروه های معارض به توده ملت ها توجه داشت.

شاه آبادی با تاکید بر اینکه هیچ حرکتی مگر به خواست ملت ها به نتیجه نمی رسد، خاطرنشان کرد: با گذشت 50 سال از قیام 15 خرداد همچنان همان مبنا و اندیشه حاکم است و نشان می دهد اگر تصمیمی درست باشد با گذشت زمان مستحکم تر خواهد بود.

معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: وظیفه همه متولیان فرهنگی است که این مسئله را پاس بدارند و هنرمندان ما باید در این عرصه پیشتاز باشند.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه بخش مهمی از برگزاری یادواره، مرهون فعالیت های اداره کل فرهنگ و ارشاد استان تهران است، خاطرنشان کرد: هر رخدادی بخواهد در طول تاریخ ماندگار شود باید از ظرفیت های هنری بهره مند شود.

وی به برنامه های ویژه یادواره اشاره کرد و گفت: در حوزه های مختلف برنامه های خاصی داریم. در حوزه هنرهای تجسمی به طور عام با برگزاری کارگاه های آموزشی و ورک شاپ ها به فعالیت می پردازیم.

شاه آبادی ادامه داد: نمایشگاهی در حوزه خوشنویسی برپا می شود و تئاتر خیابانی به صورت کشوری برگزار خواهد شد.

وی به تشریح برنامه های روز 18 خرداد پرداخت و گفت: در حوزه عکس، یک نمایشگاه عکس برپا می شود و ساعت 4 کاروانی از مردم پیشوا از پل باقرآباد (محلی که جنایت 15 خرداد اتفاق افتاده است) با گلباران و ادای احترام به سمت تهران حرکت می کنند و علاوه بر آن تجلیل از شهدای 15 خرداد و خانواده هایشان را در برنامه داریم.

شاه آبادی تاکید کرد: امیدواریم این جشنواره در بخش های مختلف بتواند آغاز حرکتی ارزشمند هنری به منظور ماندگار کد این حادثه برای نسل جوان ما باشد.

در پایان شاه آبادی به پرسش های خبرنگاران پاسخ داد. وی در خصوص بودجه یادواره خاطرنشان کرد: اعتباری بالغ بر 20 میلیون تومان در اختیار انجمن نمایش ورامین قرار داده شده است و معاونت هنری هزینه های بخش جوایز را تقبل کرده است و به طور کلی می توان گفت هریک از بخش ها و اداره ها ماموریتی در حوزه خود انجام می دهند و بودجه مستقلی در نظر نگرفتیم.

همچنین وی در پاسخ به پرسش در مورد تئاترهای خیابانی اظهار داشت: در تقسیم کارهای ستادی و استانی تقسیم کارها و وظایف کاملا روشن است و فعالیت تمامی اداره ها تحت سیاست های وزارت فرهنگ و ارشاد است اما تئاتر خیابانی در چند سال اخیر جهش قابل توجهی داشته است که هم این اداره و هم سایر اداره های وزارتخانه و هم نهادهای بیرونی را درگیر کرده است.

شاه آبادی خاطرنشان کرد: با وجود مبلغ بودجه سال 91 که فقط 2/ 27 درصد به تئاتر تخصیص یافته است و از آن میزان تنها 85 درصدش پرداخت شده، روند رو به رشد اجراهای خیابانی متوقف نشده است.

پایان پیام/

کد خبر 259994

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha