به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی نخستین جشنواره تئاتر خیابانی خرداد، عضو هیأت بازبین نخستین جشنواره سراسری تئاتر خیابانی گفت: قیام 15 خرداد یکی از تاریخی ترین و بزرگترین رویدادهای 100 سال گذشته ایران است و این بهانه بسیار خوبی است که با این عنوان جشنواره های متعددی برگزار شود.
وی با بیان اینکه تولید آثار هنری در این حوزه می تواند منجر به معرفی رویدادها ، اتفاقات و شخصیت های تاثیر گذار این فرایند اجتمای شود ، خاطرنشان کرد: همچنین این جشنواره می تواند افکار و اندیشه های تحول خواهانه را موضوع نمایش های خودش قرار دهد. دفاع از اندیشه ها ، افکار دینی، ملی و مذهبی نیز باید محور تولید اینگونه آثار قرار بگیرد.
امرایی با اشاره به اینکه هنر تئاتر به عنوان ابزاری تاثیرگذار می تواند بهترین وجه ممکن این رویداد را منعکس کند، تصریح کرد: در این میان تئاتر خیابانی به عنوان گونه ای از هنر نمایشی که بی واسطه در کمترین زمان ممکن و با بهترین شیوه مورد نظر در هر مکانی می تواند اجرا شود، ابزار مناسبی برای انعکاس قیام 15 خرداد به حساب می آید.
وی تصریح کرد: این جشنواره زمانی می تواند ماندگار و پویا شود که به دنبال موضوعات متعدد و محورهای مختلف اندیشه ظلم ستیزی مردم ایران باشد. علاوه بر این جشنواره تئاتر خیابانی خرداد تحت عنوان یادمان 15 خرداد برگزار خواهد شد، اما اندیشه ظلم ستیزی در ملت ایران پیشینه تاریخی بسیاری دارد که اوج آن را در انقلاب اسلامی شاهد بودیم.
عضو هیأت بازبین نخستین جشنواره سراسری تئاتر خیابانی خرداد در خصوص ملاک و معیار بررسی و انتخاب آثار جشنواره گفت: در وهله اول مضمون و موضوع آثار مورد توجه است ، تکنیک و شیوه اجرایی و چگونگی مواجه آن اثر با مخاطب دیگر معیارهایی است که باید مورد توجه قرار بگیرد و طرح داستانی باید برای مخاطب با نگاه مداخله گرانه در نظر گرفته شود.
گفتنی است، نخستین جشنواره سراسری تئاتر خیابانی «خرداد» به دبیری سیداحسان قاضیزاده از 15 تا 18 خرداد ماه در استان تهران برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما