به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، طیب صفری، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه، امروز(18 اسفند) در جمع خبرنگاران با گرامیداشت فرا رسیدن هجدهمین سالروز تأسیس کانون های مساجد کشور، گفت: طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در 18 اسفند 1371 وزارت ارشاد ماموریت یافت با تشکیل ستادی فعالیت های فرهنگی و هنری را در مساجد شکل داده و دنبال کند.
وی گفت: در طی 18 سال گذشته فعالیت های بسیار خوبی در مساجد شکل گرفته و کانون ها و کتابخانه های زیادی در کنار مساجد تأسیس و مشغول به فعالیت شده اند، اما روند رو به رشد تأسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد و افزایش آنها با جهشی بسیار خوب از سال 75 آغاز شد.
صفری، با بیان اینکه تأسیس و فعالیت کانون ها با همکاری هیئت امنا و مساجد انجام می شود، اظهار داشت: پیشنهاد تأسیس کانون از سوی هیئت امنا به دبیرخانه ارائه شده و پس از صدور مجوز با تعیین مدیر مسئول، رابط فرهنگی و کتابدار، فعالیت های فرهنگی، هنری در کانون آغاز می شود.
وی همکاری و تعامل تنگاتنگ هیئت امنا، ائمه جماعات و خادمان مساجد با کانون ها را ضرورتی انکارناپذیر و یکی از مهمترین اولویت ها از ابتدای فعالیت کانون های مساجد برشمرد و آن را رمز موفقیت در روند فعالیت های این مرکز و جذب جوانان به مساجد عنوان کرد.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه، با بیان اینکه کانون ها هر سال فعالیت های بیشتری نسبت به سال گذشته داشته اند، ادامه داد: کانون های فرهنگی هنری مساجد کرمانشاه در سال 89 فعالیت های خوبی در عرصه فرهنگی و هنری داشته اند که از جمله آن می توان به حضور پر رنگ اعضای کانون های استان در جشنواره های جوانان کانون های مساجد و کسب موفقیت های ارزنده در این جشنواره ها اشاره کرد.
وی تصریح کرد: در سال 84 حدود 50 کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان کرمانشاه فعالیت داشتند که اکنون این تعداد به 232 کانون رسیده و به احتمال قوی تا پایان سال جاری به بیش از 250 کانون می رسد.
صفری، از رشد چشمگیر بالغ بر 350 درصدی تأسیس کانون ها از سال84 تاکنون در این استان خبر داد و اظهار داشت: تعداد اعضای کانون در سال 84 بیش از 9 هزار و 800 نفر بوده است که این تعداد به 35 هزار و 500 نفر در سال 89 رسیده است.
وی راه اندازی، تجهیز و فعال کردن کتابخانه های مساجد را از دیگر فعالیت های دبیرخانه کانون های مساجد برشمرد و گفت: تعداد کتابخانه های مساجد استان از 24 مرکز در سال 84 به 176 کتابخانه در حال حاضر افزایش یافته است.
مسئول دبیرخانه مساجد استان کرمانشاه، خاطرنشان کرد: علاوه بر تأسیس کانون و کتابخانه های مساجد از سال 86، راه اندازی مراکز خانه های نور با محوریت فعالیت های قرآنی را در دستور کار قرار دادیم که اکنون 11 خانه نور در استان کرمانشاه مشغول به فعالیت هستند.
وی با اشاره به تشکیل هسته های پژوهشی از سال86 در کانون های مساجد استان کرمانشاه، اضافه کرد: تعداد هسته های پژوهشی نیز با رشدی چشمگیر از 22 هسته به بیش از 50 هسته پژوهشی رسیده است.
پایان پیام/
نظر شما