به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، سید مجتبی مکبری، شامگاه " 17 اسفند "در همایش کانونهای فرهنگی هنری شهرستان کاشان در کانون فرهنگی و تربیتی الزهرا با اشاره به 18 اسفند، سالروز تاسیس کانونهای فرهنگی هنری مساجد اظهار داشت: در زمان تاسیس کانونهای فرهنگی هنری مساجد هیچ کس فکر نمیکرد که در سالهای پس از آن بیشتر تصمیمگیریهای کلان فرهنگی کشور توسط این کانونها اجرا شود.
وی با بیان اینکه مسجد پایگاههای اصلی مبارزه با دشمنان اسلام است، تصریح کرد: امام خمینی نقش کانونهای مساجد را در کشور احساس کرد و در حال حاضر برنامه پنجم توسعه دولت را مکلف کرده که کانونهای فرهنگی هنری، 25 درصد کل مساجد کشور را پوشش دهند.
مشاور حقوقی ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور ادامه داد: در حال حاضر تعداد مساجد کشور نزدیک به 80 هزار باب است که بنا بر برنامه پنجم توسعه در 5 سال آینده تعداد کانونهای مساجد کشور باید به 22 هزار کانون برسد.
وی خاطرنشان کرد: تا پیش از دولتهای نهم و دهم تنها 2 هزار و 200 کانون در کشور وجود داشت و در سالهای دولتهای نهم و دهم این تعداد به 10 هزار کانون رسیده و میتوان گفت تعداد کانونهای مساجد در 5 سال اخیر 4 برابر رشد داشته است.
مکبری با بیان اینکه تعداد کانونهای تخصصی کشور در طول 5 سال آینده از 400 کانون به 2 هزار کانون میرسد، بیان داشت: در حال حاضر در 20 هزار مسجد سراسر کشور طرح تلاوت نور اجرا میشود که در این راستا 700 هزار جلد قرآن کریم به کانونهای مساجد کشور اهدا شد.
وی اضافه کرد: در مساجد کشور 372 باب خانه نور وجود دارد و بر طبق این آمار، مساجد به عنوان مراکز ثقل مسائل فرهنگی در جامعه مطرح هستند.
مشاور حقوقی ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور افزود: در سال 89 بودجه کانونهای مساجد کشور از 14 میلیارد تومان به 28 میلیارد تومان رسید و در حال حاضر این کانونها تشکیلات عظیمی در کشور دارند و به مقابله با جنگ نرم میپردازند و نزدیک به یک میلیون و 500 هزار نفر در این کانونها عضو هستند.
وی به لزوم توسعه کمی و کیفی کانونهای مساجد اشاره کرد و اظهار داشت: در سال 90 با اختصاص بودجه مناسب به کانونهای مساجد، زمینه توسعه کمی و کیفی کانونها فراهم شده که این امر موجب ارتقای جایگاه این کانونها در کشور میشود.
پایان پیام/
نظر شما