به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حسن رحیمپور ازغدی، پژوهشگر علوم اسلامی شب گذشته(9خرداد) در همایش معیارهای انتخاب در تمدن سازی انقلاب اسلامی در دانشگاه علوم اسلامی رضوی اسلامی با بیان اینکه در اسلام وسیله از هدف تفکیک نمیشود و وسیله نیز جزیی از هدف بوده و مقصود اصلی تقرب به خدا است، اظهار داشت: کسب قدرت دیدگاه اندیشه سیاسی اسلام هدف نیست.
وی با اشاره تفاوتهای انتخابات در کشورهای غربی با ایران، اظهار داشت: در آمریکا که قویترین ساز و کار تبلیغاتی را دارا است، روشی برای کنترل و تکنیکی برای جهت دادن به افکار عمومی است.
این پژوهشگر علوم اسلامی با بیان اینکه اخلاقیات امری نسبی است، گفت: اخلاقیات و حقوق متناسب با اهداف انسان تغییر میکنند هدف ما دیدار خدا و رسیدن به مقام لقاءالله است و اخلاقیات و حقوق متناسب با این هدف باید تعیین شود.
رحیمپور ازغدی با بیان اینکه در انتخابات به افراد و نامزدها روشهای بیان مطالب و متضاد نشان دادن مسایل را به خوبی آموزش میدهند، تصریح کرد: در تمامی ابعاد سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی هدف اصلی اقامه قسط، تهذیب و تعلیم و رشد در ابعاد مختلف است، روشن است که با هر وسیلهای نمیتوان به این اهداف دست یافت و اصلا اصطلاح "هدف توجیهکننده وسیله است" مطرح نمیشود.
این پژوهشگر علوم اسلامی با اشاره به فرهنگ غرب، آن را جبهه نبرد با انبیای الهی عنوان کرد و اظهار داشت: فرهنگ امروز غرب همان فرهنگی است که انبیای الهی با آن در نبرد بودند، هماکنون این جبهه و این فرهنگ زنده است و به حیات خود ادامه میدهد.
رحیمپور ازغدی گفت: هیچکدام از احزاب موجود در این کشورها بر ضد اصول سرمایهدار و لیبرالی اقدام نکرده و تنها برای تجدید صورت و مدیریت داخل سیستم حکومتی به رقابت با یکدیگر میپردازند؛ این اتفاقی است که در تمام دنیا رخ داده و کسی در مقابل سیستم قد علم نمیکند، با این حال دولتهای غربی در مورد انتخابات ما اظهار نظرهایی خلاف واقع کرده و همین اشکالات را به ما وارد میکنند.
وی انتخابات در آمریکا را حرکتی سوری توصیف کرد و گفت: تمام این اقدامات در جهت تامین منافع اقلیت سرمایهدار است، در عین حال مردم با تصور تعیین سرنوشت خویش رای میدهند.
این پژوهشگر اندیشه سیاسی اسلام با اشاره به اشکلات وارده به اسلام، اظهار داشت: برخی عقیده دارند که اسلام در دوران قرون وسطی خود قرار دارد و مذهب باید در تمدنسازی در دوره جدید، تغییر کند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به بحرانهای جوامع غربی، تصریح کرد: به عنوان مثال ناآرامیهای کشور سوئد که مظهر آرامش در غرب است، به خاطر برخی فشارها ناآرام بوده و در حال حاضر جمعیت بیکاران این کشور حدود 25 درصد است، این چیزی است که در گذشته معنا نداشت.
رحیمپور ازغدی احزاب موجود در جوامع غربی را دستهای یک پیکر توصیف کرد و ادامه داد: در این کشورها تنها قدرت از یک دست و جناح به جناحی دیگر منتقل میشود.
این محقق و پژوهشگر با اشاره به برخی روشهای حکومت مورد استفاده در جوامع غربی، گفت: بسیاری از روشهایی که در این جوامع مورد استفاده قرار میگیرد مشروع بوده که اگز در اختیار اسلام باشد نیز خوب است، اما در جوامع غربی این سبک و سیره در خدمت اهدافی غیر از اهداف الهی بوده و برای ما کافی نیست.
رحیمپور ازغدی حساسیتسازی را به عنوان یکی از ترفندهای انتخاباتی در آمریکا برشمرد و گفت: این روش نیز یکی از روشهای بازی با افکار عمومی در غرب است یعنی فرد آنچه را که مهم نیست بااهمیت جلوه داده و آنچه را که از اهمیت زیادی برخوردار است را کمرنگ میکند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه به طور کلی دموکراسی در فرهنگ غرب به معنای فریب افکار عمومی بوده و حتی در مقابل آن قرار میگیرد، تصریح کرد: در غرب، هدف اصلی کسب قدرت و حفظ آن است.
پایان پیام/
نظر شما