به گزارش خبرنگار حوزه مسجد خبرگزاری شبستان، پنجمین جلسه شورای جشن های مردمی رضوی صبح امروز هفتم خرداد ماه با حضور خرمشاد، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و حجت الاسلام سلیمانی، مسئول شورای جشنهای رضوی و نیز نمایندگان دستگاههای عضو این شورا در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.
حجت الاسلام سلیمانی با اشاره به اینکه مهمترین رسالت شورای هماهنگی جشنهای کرامت مردمی سازی این برنامه هاست گفت: یکی از این بسترها برای مردمی برگزار شدن جشن های دهه کرامت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی است.
وی با اشاره به اینکه در بخش مردمی سازی دو محور باید مورد توجه این سازمان قرار گیرد، گفت: محور اول این است که به سیره فکری و عملی امام رضا (ع) توجه شود که این محور در بیانات و رهنمودهای بزرگان مشهود است و هنر ما باید بروز رسانی و انتقال سیره آن حضرت به شیفتگان آن حضرت باشد.
مسئول شورای جشن های رضوی خاطرنشان کرد: دومین محور الفاظ و گفتار های امام رضا (ع) است که باید انها را با بهترین شکل به دیگران رساند به عنوان مثال امام رضا (ع) در مورد اهمیت نماز جمله ای با این مضمون بیان کرده اند که نماز برای این واجب شد که قران از مهجوریت بیرون رود و در حال حاضر می بینیم که عمده انس مسلمانها به قران از طریق نماز است.بنابراین باید چنین سخنان کلیدی تاثیرگذار و جهت دهنده به دیگران به بهترین شکل منتقل شود.
دبیرستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به اینکه در ترویج و نشر فرهنگ امام رضا (ع) سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی چند اقدام مهم را می تواند انجام دهد، گفت: اولین محور مستندسازی برنامه هایی است که توسط این سازمان در خارج از کشور برگزار می شود باید برنامه های خارج از کشور باید در داخل کشور هم قابل عرضه باشد که اشتیاق مردم خارج از کشور به ساحت مقدس ان حضرت را در داخل کشور نشان دهیم.
وی دومین محوری که سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی باید در این زمینه مورد توجه قرار دهد را توجه به فرهنگ ترجمه عنوان کرد و گفت: آثار فاخر در حوزه رضوی که برگرفته از بنیانهای رضوی است را باید ترجمه و از این طریق فرهنگ رضوی را نشر دهیم و فرهنگ اهل بیت با زبانی محکم ارایه و انتقال دهیم.
مسئول شورای جشن های رضوی پیرایش توام با توسعه را از دیگر محورهایی نام برد که سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در گسترش و فرهنگ رضوی باید مورد توجه قرار دهد و تصریح کرد: در برخی مواقع می بینیم که فرهنگ اهل بیت(ع) در کنار اینکه توسعه دچار آسیب و آفت هایی نیز می شوند این آسیب ها و آفت ها ما را از جهت گیری اصلی دور می کند بنابراین سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی باید برای پیرایش فرهنگ رضوی هم قدمهای اساسی بردارد تا در آینده دچار آسیب و بدعت در فرهنگ رضوی نشویم زیرا که برخی از این بدعتها با فرهنگ اهل بیت و رضوی سازگار نیست.
وی با تاکید بر اینکه نباید تنها به تبلیغات در این زمینه اکتفا کرد، ابراز کرد: در صورتی که به پیرایش و بدعت ها توجه نشود فرهنگ به ضدفرهنگ تبدیل می شود.
پایان پیام/
نظر شما