برگزاری اردوهای جهادی در 23 استان کشور

اجتماعی: رئیس سازمان بسیج سازندگی از برگزاری اردوهای جهادی در 23 استان کشور خبر داد و افزود: بیش از ده هزار دانشجو در عرصه های مختلف اردوهای جهادی فعالیت می کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، سردار خراسانی، رئیس سازمان بسیج سازندگی امروز در نشست خبری نخستین همایش "نخبگان و پیشکسوتان جهادگر در منطقه محروم بشاگرد و تدوین چشم انداز حرکت های جهادی در کشور" گفت: مقام معظم رهبری در فرمایش اخیرشان با ابراز خرسندی از فعالیت بسیج سازندگی به نقش تاثیرگذار بسیج در تحولات کشور متناسب با شرایط کنونی و براساس سند چشن انداز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت را ترسیم  کردند.

 

وی با بیان  اینکه بسیج سازندگی منظومه فکری حرکت های جهادی را تدوین کرده و تمام حرکت های جهادی پیش رو را بر آن اساس پیش بینی کرده است، اظهار کرد: پیش نویس منظومه فکری حرکت های جهادی توسط نخبگان و صاحب نظران، شناسایی نخبگان و پیشکسوتان در حرکت های جهادی و فضای علمی، راه اندازی مرکز مطالعات راهبردی و هدایت حرکت های جهادی از جمله مراحل تدوین منظومه فکری این حرکت است.

 

سردار خراسانی شعار هم اندیشی نخبگان و پیشکسوتان جهادگر در اسفند 89 را "حرکت های جهادی کارگاه تمرین مدیریت جهانی" عنوان کرد و افزود: در راستای تحقق حرکت های جهادی در فضای علمی و هم اندیشی پیشکسوتان جهادگر در مناطق محروم بشاگرد با حضور 313 نفر از نخبگان فهرستی محتوایی برای همایش نخبگان و پیشکسوتان جهادگر این منطقه تهیه شد.

 

وی با اشاره به برگزاری اردوهای جهادی از نیمه دوم اسفند 89 تا پایان نوروز اظهار کرد: بیش از ده هزار دانشجو در عرصه های مختلف اردوهای جهادی حضور می یابند.

 

رئیس سازمان بسیج سازندگی ادامه داد: بیش از دویست دانشگاه از سراسر کشور در این اردوها شرکت می کنند و این اردوهای جهادی در 23 استان کشور برگزار می شود.

 

سردار خراسانی افزود: بیش از دویست هزار نفر روزکار تخصصی در عرصه های مختلف دراین اردوها انجام می شود و بیش از هشتاد گروه جهادی و خدمت رسانی در مناطق محروم خوزستان با مشارکت سازمان بسیج دانشجویی فعالیت می کنند.

 

وی گفت: همچنین همزمان با این اردوهای جهادی، اردوهای راهیان نور در 11 شهر ایذه، مسجد سلیمان، باغ ملک، آبادان، شادگان، خرمشهر، اندیمشک، سوسنگرد، شبستان، هویزه و اروندکنار برگزار می شود.

 

سردار خراسانی یادآور شد: با حمایت و پشتیبانی و کمک گروه های مردمی اعم از دانشجویان،هیئت های مذهبی، فارغ التحصیلان، دانش آموزان و طلاب سی هزار نفر روز در این اردوها فعالیت می کنند.

 

وی با اشاره به تشکیل مرکز مطالعات راهبردی و هدایت حرکت های جهادی تصریح کرد: این مرکز با هدف تدوین سیاست ها و خط مشی های کلی مطالعاتی و هدایت حرکت های جهادی، تدوین راهبرد حرکت های جهادی در کارآمدسازی نظام، تدوین راهبرد حرکت های جهادی در تحقق الگوی اسلامی ایران پیشرفت، تشکیل شده است.

 

وی کمک به راه اندازی حرکت های جهادی جهان اسلام و بین الملل و ارایه الگو به سایر کشورها، هدایت و سازماندهی حکومت های جهادی مردمی و حمایت از پیشکسوتان جهادگر و ترویج و گسترش حرکت های جهادی را از جمله اهداف دیگر این مرکز برشمرد.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 25815

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha