به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجتالاسلام والمسلمین محمودرضا جمشیدی گفت: رعایت اخلاق شامل عمل به دستورات اسلامی در همه عرصهها میشود و اخلاق باید در همه آداب و سنن و رفتار حاکم باشد.
وی با بیان اینکه اخلاق انتخاباتی از زندگی افراد جدا نیست، اضافه کرد: همان گونه که در زندگی فردی توهین به مومن بسیار بد تلقی شده است در زندگی اجتماعی هم همین گونه است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور با بیان اینکه اسرار زندگی افراد را حتی در صورت صحت نباید افشا کرد، ادامه داد: این در حالی است که بسیاری از مسائل که در مورد افراد مطرح میشود، کذب است.
وی با بیان اینکه اخلاق اجتماعی از اخلاق فردی جدا نیست، ادامه داد: بسیاری از آسیبهایی که متوجه جامعه میشود، به دلیل اخلاقی است که باید به عنوان فریضه دیده شود، اما مستحب تلقی میشود.
حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی گفت: هر کس هر چه میداند باید به مرجع قانونی بگوید.
وی با بیان اینکه در تبلیغات باید به سابقه سیاسی افراد پرداخت، افزود: در طوفان تبلیغات نباید به مسائل شخصی بپردازیم بلکه باید نسبت به برنامهها و افکاری که ارائه میشود، دقت شود، زیرا برخی افراد وارد میدانی میشوند که اطلاعی از آن ندارند و انحراف از همین جا آغاز میشود.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور اظهار داشت: اگر اخلاق انتخاباتی به درستی عمل شود، نتیجه خوبی حاصل خواهد شد و شرایط خوبی بر کشور حاکم میشود.
بنابر گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، وی با بیان اینکه در داوری نسبت به افراد باید از دایره انصاف خارج نشویم، افزود: گاهی برخی افراد و جریانها خود را حق مطلق میدانند و افراط و تفریط میکنند و دیگران را محکوم به طرد و برخورد میدانند.
حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی گفت: باید در داوری انصاف داشته باشیم و در طرفداری و عدم طرفداری دچار افراط و تفریط نشویم تا تبدیل به پلی برای صعود دیگران و سقوط خودمان نشویم.
پایان پیام/
نظر شما