حجت الاسلام محمدرضا نصوری، معاون تبلیغ مرکز تخصصی مهدویت در گفتوگو با خبرنگار شبستان با بیان اینکه ستاد هماهنگی فعالیت های مهدویت کشور به همت مرکز تخصصی مهدویت راه اندازی شده است، گفت: این ستاد در راستای ایجاد هماهنگی بیشتر میان موسسات، مراکز و فعالان مهدویت ایجاد شده است.
وی بااشاره به شعار این ستاد مبنی بر نگاه آرمانی به جریانات امام زمان(ع) خاطرنشان کرد: با توجه به شعار امسال با عنوان "حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی" مرکز تخصصی مهدویت تصمیم گرفت تا حماسه ای برای مردم طراحی کند که نگاهی ترویجی، توسعه ای و هماهنگ به فرهنگ مهدویت داشته باشد.
حجت الاسلام نصوری افزود: بر این اساس در تلاشیم با ایجاد هماهنگی میان فعالیت های موسسات مهدوی با انحرافات و بدعت ها در این زمینه مبارزه کرده و از ورود آسیب های احتمالی به این حوزه جلوگیری کنیم.
دبیرخانه ستاد هماهنگی فعالیت های مهدوی در مرکز تخصصی مهدویت
معاون تبلیغ مرکز تخصصی مهدویت با بیان اینکه این ستاد به دبیرکلی حجت الاسلام کلباسی فعالیت خواهد کرد و دبیرخانه آن در مرکز تخصصی مهدویت خواهد بود، اظهارداشت: این ستاد با همکاری موسساتی همچون بنیاد فرهنگی مهدویت، موسسه موعود، مسجدجمکران، موسسه آینده روشن، موسسه انفاق و تبلیغ و اداره کل ارشاد اسلامی قم راه اندازی شده است و امیدواریم که توان همه مراکز فعال را در راستای برنامه های ترویجی و هماهنگ به کار گیریم.
نامگذاری دهه مهدویت در آخرین جلسه ستاد
وی بااشاره به مصوبات آخرین جلسه این ستاد برای جشن های نیمه شعبان تصریح کرد: در این جلسه مقرر شد تا جشن های نیمه شعبان با عنوان دهه مهدویت از 5 تا 15 شعبان و نامگذاری هر روز به نامی خاص برگزار شود.
حجت الاسلام نصوری ادامه داد: براین اساس پنجم شعبان به نام نیایش مهدویت و حماسه حضور، ششم شعبان به نام مهدویت و معرفت، هفتم شعبان به نام مهدویت و اطاعت، هشتم شعبان به نام مهدویت و فرهنگ جهادی، نهم شعبان به نام مهدویت و خانواده، دهم شعبان به نام مهدویت و بانوان منتظر، یازدهم شعبان به نام مهدویت و جوان، دوازدهم شعبان به نام مهدویت و انقلاب اسلامی، سیزدهم شعبان به نام مهدویت و رسانه، چهاردهم شعبان به نام منجی و وحدت ادیان و پانزدهم شعبان به نام مهدویت و بیعت نامگذاری شده است.
وی بااشاره به اینکه ستاد هماهنگی فعالیت های مهدوی به تمام مراکزی که برای نیمه شعبان برنامه دارند، پیشنهاد همکاری داده است، گفت: از مراجع تقلید، صداوسیما، حوزه ها، مهدیه ها، بقاع متبرکه، نیروهای مسلح، اصناف و بازاریان و هیئات مذهبی خواسته ایم تا برنامه های خود را پیشنهاد دهند تا همه هماهنگ با هم و در یک راستا اقدام به برگزاری این عید بزرگ کنیم.
موسسات و فعالان عرصه مهدویت می توانند برای پیوستن به ستادهماهنگی فعالیت های مهدوی به نشانی اینترنتی www.mahdi313.ir مراجعه کرده و یا با شماره تلفن های 38733770، 37749565 و37737801 با پیش شماره 025 و داخلی 108 و 123 تماس بگیرند.
شایان ذکر است، دبیرخانه ستاد هماهنگی فعالیت های مهدوی واقع در قم ـ خیابان شهدا(صفائیه)ـ کوی 22(آمار)ـ بن بست شهید علیان ـ پلاک 24 است.
پایان پیام/
نظر شما