به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، سبحانعلی فروزنده، مدیر واحد پیشگیری از وقوع جرم دادگستری اردبیل، پیش از ظهر امروز( 31 اردیبهشت) در جلسه تخصصی اطلاعرسانی و پیشگیری از وقوع جرم در اردبیل، اظهار داشت: سازمان تبلیغات اسلامی به لحاظ دارا بودن ظرفیتهای گسترده تبلیغی و توانائی در جهت هدایت فکری و دینی افراد جامعه، میتواند در زمنیه مهار برخی معضلات موجود در جامعه با دادگستری همکاری شایسته و مؤثری داشته باشد.
وی بر ضرورت تلاش برای رفع آسیبهای اجتماعی در جامعه تأکید کرد و افزود: برخی از آسیبهای اجتماعی عدم آگاهی و نبود اطلاعات کافی از تعالیم دینی در افراد جامعه است و در این راستا باید فعالیت های فرهنگی را افزایش داده و با کیفیت تر برگزار کنیم.
فروزنده از برگزاری کارگاه آموزشی ویژه مبلغات سنتی خبر داد و گفت: بحثهایی از قبیل مهارتهای زندگی و جلوگیری از طلاق، خشونت و پرخاشگری، فرقههای نوظهور و تبیین مضرات استفاده از شبکههای ماهوارهای در تزلزل بنیان خانواده از عناوین و سرفصلهای آموزشی در این کارگاه آموزشی است.
دومین طرح شناسائی و ساماندهی مبلغات سنتی در اردبیل اجرا میشود
در ادامه این جلسه سارا حقی، مشاور و کارشناس فرهنگی بانوان تبلیغات اسلامی اردبیل از اجرای دومین طرح شناسائی و ساماندهی مبلغات سنتی در اردبیل خبر داد و گفت: با هدف جلوگیری از بروز مشکلات و معضلات فرهنگی در جامعه و رفع آسیبها و شبهات دینی از مجالس مذهبی بانوان، دومین طرح شناسائی و ساماندهی مبلغات سنتی در اردبیل اجرا میشود که تا 7 خردادماه سالجاری ثبتنام از بانوان در این طرح انجام میشود.
کارشناس فرهنگی بانوان اداره تبلیغات اسلامی استان اردبیل، از آمادگی ادارهکل تبلیغات اسلامی اردبیل برای همکاری و تعامل با دادگستری در راستای تأمین نیروهای تبلیغی و برگزاری کارگاههای آموزشی خبر داد و برگزاری کارگاههای آموزشی تخصصی و استفاده از اساتید بومی را در این خصوص مفید و مؤثر دانست.
گفتنی است؛ در پایان این جلسه کارشناسان هستههای مردمی دادگستری نیز هر یک در سخنان جداگانهای نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص برنامهریزی برای رفع آسیبهای اجتماعی از مجالس دینی بانوان و برگزاری کارگاههای آموزشی ارائه کردند.
پایان پیام/
نظر شما