دوری از آموزه های قرآنی، عامل بسیاری از انحرافات جامعه است

داور بین‌المللی قرآن کریم با بیان اینکه یکی از جلوه‌های پربرکت قران ارتباط متقابل با اخلاق و حکمت است، گفت: دوری از آموزه های قرآنی، عامل بسیاری از انحرافات جامعه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، عباس سلیمی، استاد و داور بین‌المللی قرآن کریم و استاد اخلاق، صبح امروز( 31 اردیبهشت) در جلسه دائمی قرائت قرآن کریم که هر هفته در مسجد منصوریه اردبیل برگزار می‌شود، با اشاره به اهمیت فراگیری قرآن، اظهار داشت: یکی از وظایف معلمان قرآن، برقراری ارتباط مستمر با علما و حوزه‌های علمیه است.


وی افزود: گر چه قلمرو رابطه قرآن و اخلاق بسیار گسترده است، اما یکی از زیباترین جلوه‌های قرآن و اخلاق ارتباط و تأثیر متقابل‌شان در راستای جان آدمی است.


سلیمی ادامه داد: به گفته امیر مؤمنان علی(ع) «و یثروا لهم دفأنی العقول»؛ در سایة هدایت و تعلیم وحی و قرآن شکوفة جان و فطرت آدمیان در هر دو بعد عقل نظری و عملی به بار می‌نشیند و بذر سجایای نیک اخلاقی در سرزمین جان انسان پاشیده می‌شود. به همین میزان، جان روشن شده در پرتوی قرآن، متصف به اخلاق الهی و قرآنی شده و در فهم قرآن و عمل به دستورات آن از همه کوشاتر و پویاتر تلاش می‌نماید.


استاد و داور بین‌المللی قرآن کریم با بیان اینکه برقراری ارتباط مستمر با علما یکی از وظایف معلمان قرآن است، تصریح کرد: به دلیل آن که قرآن اخلاق را در وجود انسان شکوفا می‌کند و اخلاق زمینه تجلی نور قرآن را در قلب او پدید می‌آورد، می‌توان گفت که جان آدمیان تجلیگاه زیباترین تأثیر و ارتباط متقابل قرآن و اخلاق است.


این استاد اخلاق با اشاره به جایگاه رفیع علمای دین و قاریان قرآن کریم در نزد خداوند متعال، خاطر نشان کرد: براساس حدیثی از پیامبر اکرم(ص) بلندمرتبه‌ترین مردم نزد پروردگار بعد از پیامبران، علمای دین و سپس حاملان قرآن کریم هستند.


سلیمی، با اشاره به اهمیت فراگیری قرآن کریم، اضافه کرد: لزوم قرائت قرآن مبتنی بر نص صریح قرآن کریم است که در یک آیه دو مرتبه خطاب به پیامبر اکرم(ص) بر آن تاکید شده است.


استاد بین‌المللی قرآن کریم، با تأکید بر توجه قاریان و حافظان قرآن کریم بر مسائل اخلاقی، خطر توقف در الفاظ را تهدیدی برای جامعه قرآنی دانست و بیان داشت: پیامبر اکرم(ص) زیباترین تلاوت را، ترس و خشیت قاری در مقابل خداوند به هنگام قرائت قرآن کریم می‌دانند؛ لذا از منظر شارع مقدس کسی می‌تواند بهترین قاری باشد که سه مرحله قرآن‌خوانی، قرآن‌دانی و قرآن‌باوری را طی کند.


پایان پیام/
 

کد خبر 255829

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha