ترویج فرهنگ ایثار و شهادت سرلوحه فعالیت همه ادارات قرار گیرد

مشاور عالی استاندار هرمزگان گفت: فرهنگ ایثار و شهادت باید سرلوحه کار همه دستگاه ها و نهادها قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، علی علامه زاده، مشاور عالی استاندار هرمزگان در جلسه شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ضمن تأکید بر راه اندازی دبیرخانه دائمی این شورا، اظهار داشت: فرهنگ ایثار و شهادت یکی از ارزشمندترین و گرانبهاترین دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران است و این فرهنگ عظیم ریشه در 8 سال دفاع مقدس داشته و حاصل خون پاک و مقدس شهدای عظیم الشأن می باشد و هیچ چیز مهم تر از پرداختن به این امر وجود ندارد.


وی افزود: فرهنگ ایثار و شهادت لازمه عزت و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و مهم ترین مسئله، انتقال این فرهنگ به نسل های جوان و آینده کشور است و بر همین اساس تعهد و وظیفه دستگاه های مختلف و به ویژه نهادهای فرهنگی بسیار حساس و خطیر می باشد.


علامه زاده، غفلت در این زمینه را نابخشودنی دانست و تصریح کرد: مردم ایران اسلامی مردمی معتقد و وفادار به ارزش های والای نظام و میراث داران واقعی فرهنگ ایثار و شهادت و قدردان خون پاک شهداء هستند اما این امر وظایف دستگاه های مرتبط و مسئول را بیش از پیش می کند.


وی بر انجام کارها و برنامه های فاخر، ریشه دار و با اصالت در خصوص ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تأکید کرد و بیان داشت: با توجه به اقدامات صورت گرفته این ظرفیت و توان مندی وجود دارد که همایش بین المللی با موضوع فرهنگ ایثار و شهادت به میزبانی استان هرمزگان برنامه ریزی شود زیرا هم اکنون این فرهنگ مختص به ایران اسلامی نیست و با تأسی از انقلاب ایران این فرهنگ در بسیاری از کشورها منتشر شده است.


مشاور عالی استاندار هرمزگان، ایجاد و راه اندازی دبیرخانه دائمی فرهنگ ایثار و شهادت را اولین قدم مهم در این راستا دانست و افزود: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان دبیر شورا می تواند زمینه راه اندازی دبیرخانه دائمی را با همکاری و مشارکت سایر نهادهای فرهنگی فراهم سازد.


علامه زاده، بر برگزاری منظم و مستمر جلست شورا تأکید کرد و گفت: لازمه تغدیه فکری شورا، ایجاد کمیته های تخصصی در بخش های مختلف با مشارکت و عضویت اندیشمندان و اساتید برجسته است.


وی افزود: هر چند تأمین بودجه لازم و کافی در اجرای برنامه های مرتبط با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ضروری است اما اولویت نخست محسوب نمی شود بلکه برنامه ریزی اصولی و پی گیری مستمر نهادها و دستگاه های مرتبط حرف اول را می زند.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان نیز گفت: اهداف و وظایف تعریف شده برای تشکیل این شورا بسیار متعالی و مقدس است و اگر دستگاه های عضو، همت لازم را به کار گیرند می توان شاهد تحولات عظیم در این خصوص بود.

 

حجت الاسلام حسین مرشدی افزود: در تمامی عملکرد و برنامه های دستگاه های استان هرمزگان باید فرهنگ ایثار و شهادت نمودی برجسته و تأثیرگزار داشته باشد زیرا همه ما به عنوان میراث داران این فرهنگ وظیفه و مسئولیت سنگینی را برعهده داریم.


وی ادامه داد: اولین اقدام این شورا تدوین اهداف، راهبردها و برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت است که به خوبی در آن اولویت ها، وظایف و حدود مسئولیت های هر دستگاه مشخص باشد.
 

دبیر شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان هرمزگان، نظارت و سنجش عملکرد دستگاه های مختلف در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت را ضروری دانست و افزود: با توجه به اهمیت بسیار زیاد این امر، از این پس با جدیت تمام جلسات شورا برگزار و عملکرد دستگاه ها رصد و مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و گزارش سالانه آن به مقام عالی استان ارائه خواهد شد.


مرشدی، جایگاه و شأن شورای ترویج و اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت را بسیار رفیع و برجسته توصیف کرد و گفت: ارزش و جایگاه این شورا کمتر از شورای فرهنگ عمومی نیست و معتقدیم دستاوردهای فرهنگی و هنری اگر آمیخته و عجین با فرهنگ ایثار و شهادت نباشد ارزش و ماندگاری چندانی نخواهد داشت.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان بر استفاده از قالب های گوناگون و مختلف فرهنگی و هنری در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تأکید کرد و افزود: با توجه به استقبال عموم مردم به ویژه جوانان و نوجوانان به رشته های مختلف فرهنگی و هنری؛ این قالب ها می تواند بستر مناسبی برای تولید آثار فاخر و ماندگار با رویکرد فرهنگ ایثار و شهادت باشد.


دبیر شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان هرمزگان در پایان بر حضور فعال دستگاه های عضو و هم چنین استفاده از ایثارگران، رزمندگان، جانبازان شاخص و به ویژه خانواده معزز شهداء تأکید کرد.
 

پایان پیام/

کد خبر 255709

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha