محمدرضا انتظاریان، مدیر مدرسه ابتدایی جوادالائمه شهرستان بجنورد در رابطه با نحوه اجرای این طرح به خبرنگار شبستان در بجنورد گفت: این طرح همانند طرح همیار پلیس برای ایجاد آمادگی در دانش آموزان و آشنایی هر چه بیشتر با مصادیق منکر و معروف در این مدرسه اجرا می شود.
وی خاطرنشان کرد: طی این طرح دانش آموزان باید در درجه اول با مصادیق منکر و معروف آشنا شده تا در مراحل بعدی مبانی آن به سطح خانواده و جامعه منتقل شود.
وی افزود: در اجرای این طرح ابتدا معیاری برای تمام دانش آموزان در نظر گرفته شده و دفترچه یادداشتی تهیه می شود تا تمام کارهای خوب دانش آموز توسط اولیا در این دفترچه یادداشت شود.
وی این دفترچه را پل ارتباطی بین مدرسه و خانواده دانست واظهار داشت: هر دانش آموزی که در پایان هفته تعداد کارهای خوب بیشتری داشته باشد تشویق شده و مهری که با عنوان دانش آموز کوشا و با اخلاق تهیه شده بر روی دفترچه اش ثبت می شود.
انتظاریان تصریح کرد: در این میان هر دانش آموزی که طی 5 هفته متوالی مهر دانش آموز کوشا را دریافت کرده باشد کارت همیار امر به معروف و نهی از منکر را دریافت می کند.
وی بیان داشت: پس از دریافت این کارت به دانش آموز گفته می شود در سطح جامعه مصادیق منکر و معروف را شناسایی و به عنوان همیار امر به معروف و نهی از منکر تذکرات و تشویقات لازم را ارائه دهد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر این طرح در سطح مدرسه جوادالائمه به اجرا درآمده، اظهار داشت: تا کنون به جز پایه اول در مابقی پایه ها این طرح اجرا شده و از 120 دانش آموز این پایه ها در مدرسه بیش از 80 دانش آموز کارت همیار امر به معروف و نهی از منکر را دریافت کرده اند.
مدیر این مدرسه متذکر شد: این طرح از برنامه های طرح یاوران امام زمان(عج) بود که از طریق معاونت حزب موتلفه کشور به تهران ارسال و طی توافقنامه با وزارت آموزش و پرورش به عنوان یکی از برنامه های سالیانه سال 91 در نظر گرفته شده است.
وی یادآور شد: در حال حاضر آموزش و پرورش استان زیر نظر شورای امر به معروف و نهی از منکر استان به صورت نهفته و جزئی این طرح را اجرا کرده و قرار است طی سال های آینده به صورت گسترده تر در سطح مدارس ابتدایی به اجرا در آید.
پایان پیام/
نظر شما