حجت الاسلام سلیمانی؛ حماسه دینی بدون فرهنگ دینی قابل تفسیر نیست

دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور حماسه دینی را بدون فرهنگ دینی قابل تفسیر ندانست و افزود: تمام کسانی که در حوزه فرهنگ خدمت می کنند باید نسبت به مسئله حماسه نقش خود را ایفا کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، حجت الاسلام حمیدرضا سلیمانی، مشاور وزیر و دبیر ستادعالی مساجد کشور ظهر امروز(29 اردیبهشت)در گردهمایی مسئولان ستادی و استانی دبیرخانه های مساجد سراسر کشور در یاسوج، از زحمات مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی مساجد کهگیلویه وبویراحمد در زمینه ساماندهی و خدمات رسانی به کانون های مساجد تقدیر کرد.


حجت الاسلام سلیمانی افزود: در استانی که محرومیت به وضوح قابل مشاهده است به خصوص در مناطق روستایی و دوردست، این عزیزان با کمترین امکانات قدم های بزرگی را برداشتند و توانستند به نقطه ای برسند که حداقل 80 درصد مساجد استان دارای کانون فرهنگی و هنری باشند.


وی بیان داشت: آمار مساجد استان را که نگاه می کردم حدود 476 مسجد در استان ثبت شده که تعداد 406 مسجد استان دارای کانون فرهنگی و هنری هستند.


حجت الاسلام سلیمانی انجام این فعالیت ها را یک فرصت مغتنمی برای استان دانست و افزود:این فرصت ارزشمند با حضور این عزیزان و دلسوزی آنها رقم خورده و امیدواریم که در سال 92 شاهد گام های بلندتری در این عرصه باشیم.

 

مشاور وزیر و دبیر ستادعالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور گفت: یکی از اتفاقاتی که پیش روی ماست، موضوع حماسه سیاسی است.

 

وی خاطر نشان کرد :حماسه سیاسی رویداد بزرگی است که تحت عنوان انتخابات در پیش روی تک تک ماست و ما به عنوان عناصر فرهنگی نمی توانیم نسبت به موضوع این حماسه بی تفاوت باشیم.


وی عنوان کرد:اساسا حماسه یک زیرساخت فرهنگی دارد. حماسه دینی بدون فرهنگ دینی قابل تفسیر نیست؛ بنابراین تمام کسانی که در حوزه فرهنگ خدمت می کنند باید نسبت به مسئله حماسه نقش خود را ایفا کنند.

 

دبیر ستادعالی مساجد کشور مهم ترین رسالت دستگاه های فرهنگی در سال حماسه سیاسی را توجه به دو موضوع دانست و یادآور شد: یکی از این موضوعات ایجاد روحیه امید و نشاط در مردم و تقویت آن و دوم ایجاد آگاهی و بصیرت در میان مردم و تقویت این آگاهی و بصیرت است.

 

حجت الاسلام سلیمانی ادامه داد: اگر ما این دو مولفه را به خوبی دنبال کنیم، قطعا در حماسه سیاسی و اقتصادی نقش سازنده خود را ایفا کرده ایم.


وی خاطرنشان کرد: حماسه رویکردی رو به جلو است اما مبتنی بر آموزه های ارزشی و ما باید در این حرکت رو به جلو نقش خود را به نحو احسن به نمایش بگذاریم.


وی تصریح کرد: باتوجه به اینکه ما در آستانه انتخابات هستیم و گاهی هم مورد سوال واقع می شویم باید برای خودمان یک سری شاخص ها و ملاک هایی در ارتباط با انتخابات مورد توجه قرار دهیم.


این مسئول یادآور شد: در انتخابات پیش رو ما نیازمند دو موضوع مهم هستیم؛ یکی حضور حداکثری و دوم انتخاب اصلح.


دبیر ستاد عالی مساجد کشور افزود: تقویت روحیه امید و نشاط حضور حداکثری را رقم می زند و تقویت آگاهی و بصیرت جنبه انتخاب اصلح را فراهم می کند.


حجت الاسلام سلیمانی گفت: بنابراین ما به عنوان فرهنگبانان حوزه مسجد باید مسجد را به عنوان نخستین پایگاه حماسه بشناسیم و برای انتخاب اصلح تلاش کنیم و به معیارهایی تمسک کنیم که این معیارها نه فقط برای این روز و یا این ماه بلکه برای تاریخ زندگی بشریت به عنوان یک ملاک بتواند مورد توجه قرار بگیرد.


وی گفت: واضح است که در انتخاب اصلح ما فقط به دنبال رئیس جمهور نیستیم و این مسئله اگر یک بار از دیدگاه قرآن به آن پرداخته شود، قطعا برای مراحل بعد هم مورد استفاده قرار می گیرد.
پایان پیام/

 

کد خبر 254904

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha