حسین گنجی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: جشنواره فیلم «بام ایران» هنگامی به موفقیت حتمی می رسد که فیلم سازان حرفه ای فیلم کوتاه هم در این فضا به ساخت موضوعی این جشنواره بپیوندند.
وی افزود: هرچند تعداد زیادی از هنرمندان پرداخت موضوعی در آثار هنری را محدودیت در عرضه اندیشه های هنری خود می دانند اما پرداختن به آداب و رسوم هر استان از والاترین، جذابترین و شیرین ترین دغدغه های هنرمندان بویزه فیلم سازان است.
وی با بیان اینکه تجربه های نخست فیلم سازان سهم بیشتری از جشنواره ها را به خود اختصاص می دهد، افزود: ایجاد شور و نشاط بین هنرمندان در بروز اندیشه ها، توانمندی ها و خلاقیت ها موجب پویایی در عرصه فرهنگسازی است.
گنجی در ادامه با اشاره به مزیت های اختصاص دادن یک بخش از جشنواره به اولین تجربه ی فیلم سازان گفت: این فضا که خود زمینه ی قیاس برای فنی تر شدن فضا و تخصصی عمل نمودن فیلم سازان را به دنبال خواهد داشت که این نوع داوری خود باعث ایجاد انگیزه بیشتر برای فیلم اولی ها است.
وی با اشاره به این نکته که عنصر تصویر می تواند در بین جوانان اثر گذاری بیشتری برای انتقال مفاهیم داشته باشد، تصریح کرد: برگزاری جشنواره باعث ایجاد انگیزه و نشاط در بین فیلم سازان می شود که البته نباید میان انگیزه و برپایی جشنواره و ارائه ی آثار رابطه مستقیم برقرار شود .
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر اینکه می بایست در سیاستگذاری های فرهنگی به گونه ای منبسط و دائم به ترویج مفاهیم پرداخت، خاطر نشان کرد: تولید فیلم، فیلم نامه و عکس در یک ره آورد فرهنگی اجتماعی از آثار 15 استان کشورمان می تواند اتفاق فرخنده ای را رقم بزند که تمامی زوایای استان ها از مضامین فرهنگی تا اقلیمی و اجتماعی و طبیعت هر استان را به یکباره نظاره گر باشیم.
گفتنی است، چهل و نهمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان از تاریخ 10 تا 13 تیرماه سال 1392 به مدت چهار روز با حضور هنرمندانی از استان های آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، زنجان، گیلان، کرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، گلستان، خوزستان، لرستان، مرکزی به میزبانی چهارمحال و بختیاری برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما