به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، نادر ذاکری، معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی گیلان در جلسه توسعه و گسترش فعالیتهای صادراتی در حوزه صنایع دستی استان، گفت: صنایع دستی همواره معرف خصوصیات بارز و شاخص هنر و تمدن بوده و بر کسی پوشیده نیست که ایران و استان گیلان دارای تمدن بسیار غنی بوده که خود تاثیرات بسیار زیادی بر دیگر تمدنها داشته است.
وی صنایع دستی هر منطقه را نشاندهنده ژرفا و گستردگی فرهنگ آن منطقه دانست و بیان کرد: صنایع دستی گیلان دارای دو کاربرد ویژه تزئینی و کاربردی است که این دو ویژگی در کمتر صنایعی به چشم میخورد و کسب نشان مهر اصالت یونسکو (نشان مرغوبیت) توسط صنایع دستی استان گواهی بر این مدعاست.
ذاکری با اشاره به نامگذاری امسال به سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی، افزود: مسئولان صنایع دستی استان در تلاشند تا بتوانند با تولیدات محصولات بومی و صادرات آن گامی در راستای توسعه اقتصادی و سیاسی استان و کشور بردارند.
وی تاکید کرد: با توجه به وجود بازارهایی در کشورهای اروپایی و آسیایی به ویژه کشورهای عربی باید تولیدکنندگان و صادرکنندگان با همکاری و هماهنگی بیشتر در یافتن بازار جدید در کشورهای مذکور و برنامهریزی برای صادرات دائمی محصولات به این کشورها که همان بازارشناسی، بازاریابی و بازارداری است، تلاش کنند.
در ادامه جلسه فرخ بخت، دبیر اتحادیه صادرکنندگان و بازرگانان گیلان با ارائه مطالبی در خصوص وضعیت تولیدکنندگان و صادرکنندگان استان و تفکیک نوع محصولات صادراتی و همچنین بازارهای هدف خواستار اعلام لیست تولیدکنندگان کالاهای صنایع دستی در قالب لوح فشرده به اتاق بازرگانی شد.
وی افزود: هنرمندان و تولیدکنندگان محصولات صنایع دستی در همایشهایی که مرتبط با صادرات بوده و از طرف اتحادیه و یا اتاق بازرگانی برگزار میشود، شرکت فعال داشته باشند.
گفتنی است، در پایان جلسه تصمیماتی در خصوص برپایی نمایشگاهی از نمونه تولیدات شاخص استان در اتاق بازرگانی، برپایی نمایشگاه تخصصی صنایع دستی به منظور معرفی توانمندیهای تولیدات صنایع دستی به تجار استان، تشکیل میز صادرات در اتاق بازرگانی و پذیرش عضو از تولیدکنندگان صنایع دستی استان اتخاذ شد.
پایان پیام/
نظر شما