به گزارش خبرگزاری شبستان از استان چهارمحال و بختیاری، سیدحسین نژاد حسینی، دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست این شورا، گفت: به منظور انعکاس و اجرایی شدن مصادیق امر به معروف و نهی از منکر در صنوف، معروفات و منکرات در قالب اعتقادی، عبادی، اخلاقی، خانوادگی، اداری و سیاسی تهیه و تدوین می شود.
وی افزود: مصادیقی از این فریضه الهی به مناسبت های مختلف مذهبی، دینی و سیاسی در قالب های متناسب با جامعه مخاطب فرهنگی هنری عرضه می شود.
نژادحسینی تصریح کرد: در جهت پیشبرد تصمیمات شورای امر به معروف و نهی از منکر این اداره کل، ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل می شود.
نژاد حسینی با اشاره به برگزاری سلسله نشست های اخلاقی در بیان مصادیق این فریضه مهم الهی تاکید کرد: برای جلوگیری از منکرات باید الگوهای مناسب معرفی شود و این مهم موجب دور شدن منکرات از جامعه خواهد شد.
به گفته وی، اعمال روشهای غیرمستقیم نیز در اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر تاثیرگذار است و با استفاده از زبان هنر و یا قالبهای هنری میتوان معروفات را در جامعه رواج داد.
دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، نهادینه کردن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر را با وجود تبلیغات سوء دشمنان، مستلزم زمان و ارائه الگوهای مناسب دانست و افزود: در این مسیر نمی توان عجولانه و شتابزده عمل کرد.
نژاد حسینی اضافه کرد: زمانی می توان با مشکلات اجتماعی مقابله کرد که امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نهادینه شده و همه خود را در برابر این فریضه الهی مسئول بدانند.
وی استفاده بهینه از امکانات موجود و حفظ حرمت های حقوقی و شخصی در سلسله مراتب اداری را دو مصداق امر به معروف در سیستم اداری دانست که باید مورد تاکید قرار گیرد.
پایان پیام/
نظر شما