به گزارش خبرنگار شبستان، دکتر لاله افتخاری، رییس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی در سومین همایش تکریم چهرههای قرآنی نیروی انتظامی با اشاره به برگزاری جلسه اخیر فراکسیون مجلس با جامعه قرآنی کشور گفت: در این جلسه طرح حذف خدمت نظاموظیفه برای فعالان و نخبگان قرآنی با توجه به وجود این مسئله برای قهرمانان و چهرههای ورزشی کشور مطرح شد که من با این موضوع مخالفت صددرصد کردم.
وی افزود: نباید مساجد و دارالقرآنهای پادگانهای نظامی کشور را به واسطه حذف نظام وظیفه برای فعالان قرآنی خالی کنیم.
وی با اشاره به تخصیص بودجه قرآنی توسط مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: از سالیان گذشته به دنبال زمینهسازی و تنظیم راهکاری برای تخصیص بودجه قرآنی در مجلس شورای اسلامی بودیم و در این خصوص با بسیاری از مسئولان جلسات متعدد به منظور برنامهریزی و اتخاذ راهکاری مناسب برگزار شد، خوشبختانه در برخی از سازمانهای کشور همچون آموزش و پرورش در کنار بودجههای داخلی این بودجه قرآنی نیز مروج و تقویتکننده فعالیتهای قرآنی بود اما در برخی از دستگاهها نیز این امر کمتر محقق شد.
افتخاری خاطرنشان کرد: بودجه 700 میلیون تومانی از پیش تعیینشده پاسخگوی برخی از فعالیتهای قرآنی نبود که آن زمان نیز با مقاومتها و حساسیتها به خاطر عدم درک اهمیت موضوع مطرح شد، از این رو به دنبال تخفیف بودجههای میلیاردی در حوزه فعالیتهای قرآنی و بخصوص طرح حفظ قرآن کریم در کشور شد.
وی با اشاره به لزوم همت همهجانبه سازمانها و ارگانهای کشور به منظور تربیت حافظان قرآن گفت: تربیت 32 هزار حافظ قرآن به عنوان هدفگذاری نیروی انتظامی پیام لبیکگوی عمل به فرمان رهبری و خواسته ایشان مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ در کشور بود.
وی با اشاره به برخی از مشکلات در خصوص تخفیف بودجه قرآنی توسط مجلس شورای اسلامی گفت: برگزاری جلسات متعدد با دولتمردان و چانهزنیهای بسیار موجب متقاعدکردن آنان در خصوص پرداخت بخشی از بودجه نیمدرصدی قرآنی کشور شد و مقرر شد 300 میلیارد تومان بودجه در قالب طرح جامع حفظ قرآن و همچنین شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور تخصیص یابد.
افتخاری عنوان کرد: از سال 85 طرح جامع حمایت از فعالان قرآنی با توجه به کهولت سن آنان و مشکلاتی که برای این افراد پیش میآید، تخصیص یافت که در چند روز گذشته بودجه حمایتی این طرح در مجلس مورد بررسی قرار گرفت.
پایان پیام/
نظر شما