به گزارش خبرگزاری شبستان، سید مسیح حبیبی در دومین همایش تخصصی رتبهبندی شرکتهای EPC با اظهار امیدواری برای حضور حضور پیمانکاران ایرانی در عرصه بینالملل با توسعه شرکتهای مهندسی، ساخت و اجرا ( متا) افزود: در سال گذشته حدود 14 هزار و 700 جواز تاسیس از طریق سایت بهینیاب صادر شد که با این روند باید شاهد افزایش توان شرکتهای پیمانکاری باشیم.
وی با اشاره به دستورالعمل جدید سرمایهگذاری که به تازگی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت ابلاغ شده است، تصریح کرد: بر اساس این دستورالعمل پروژههای بالای 50 میلیارد تومان ملزم به استفاده از پیمانکار برای اتمام پروژههای خود هستند که نام این شرکتها به زودی برای دریافت تسهیلات به بانکها ارسال خواهد شد.
مدیرکل سرمایهگذاری وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان این که در گذشته و پیش از ابلاغ دستورالعمل جدید، یکی از آسانترین کارها صدور جواز تاسیس بوده است، ادامه داد: بر این اساس اسناد بالادستی و دستورالعمل جدید شرایطی را فراهم کرد تا بیش از پیش به شرکتهای پیمانکاری توجه شود که بر این اساس برای نخستین بار یک دستورالعمل یکپارچه ابلاغ شد.
وی تصریح کرد: در آیین نامه صندوق توسعه ملی استفاده کنندگان از تسهیلات این صندوق ملزم به رعایت قانون حداکثر استفاده از توان فنی و مهندسی هستند و این قانون بخش خصوصی را نیز ملزم به رعایت کرده است ورتبه بندی شرکتهای EPC نیز در راستای اجرای این قانون صورت می گیرد.
وی در ادامه با تاکید براستقلال ارزی کشور در شرایط فعلی اضافه کرد: در شرکتهای EPC این توان وجود دارد و به راحتی می توانند در صدور خدمات فنی و مهندسی ارز آوری کرده و کمک شایان توجهی در این زمینه داشته باشند.
در همایش رتبه بندی شرکتهای مهندسی، تدارک و اجرا، گواهینامه رتبه بندی شرکتهای EPC به شرکتهای فولاد تکنیک با رتبه A ، شرکت تام ایران خودرو با رتبه A ، شرکت تهران جنوب با رتبه B+، شرکت مهندسی فن آور معادن و فلزات با رتبه B ، شرکت فن گستر پارس با رتبه C ، شرکت معیار صنعت خاورمیانه با رتبه C و شرکت فنی و مهندسی استیم با رتبه C اعطا شد.
همچنین شرکت مهندسی سازه، پویا طراح و هیربدان در حال بررسی اعلام شدند.
پایان پیام/
نظر شما