تبیین عرفان و بایسته های عرفان پژوهی

عرفان و بایسته های عرفان پژوهی در گفت و گو با اندیشمندان معاصر در مواجهه با تهاجم عرفان های کاذب و معنویت های نوپدید به میراث معنوی دینی بررسی می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام مهدی فصیحی، کارشناس پژوهش گروه تربیت مرکز اخلاق و تربیت اسلامی از انتشار پروژه این گروه با عنوان "عرفان و بایسته های عرفان پژوهی در گفت و گو با اندیشمندان معاصر" خبر داد.

وی عنوان کرد: این اثر شامل مجموعه گفت و گو ها در زمینه عرفان و بایسته های عرفان پژوهی است که با اندیشمندان و نظریه پردازان عرصه عرفان پژوهی کشور صورت گرفته است.

حجت الاسلام فصیحی در ادامه به اهمیت موضوع این پروژه اشاره کرد و گفت: اهمیت بحث این کتاب را می توان از دو جهت مورد توجه قرار داد.

وی ادامه داد: جهت اول ارزشمندی ذاتی عرفان است. عرفان از علوم کهن و ریشه دار اسلامی است و در طول تاریخ دانش های اسلامی نظریه پردازان خوبی داشته است و لذا شایسته است جهت نظم بخشیدن و نیز سامان بخشی به مطالعات عرصه عرفان گامی اینچنین برداشته شود.

کارشناس پژوهش گروه تربیت مرکز اخلاق و تربیت اسلامی تصریح کرد: تهاجم عرفان های کاذب و معنویت های نوپدید به میراث معنوی دینی، جهت دیگر اهمیت این پروژه است. این پروژه به گونه ای مواجه با رشد خزنده و روز افزون این معنویت هاست.

به گزارش ایسکا، کارشناس گروه تربیت مرکز اخلاق و تربیت اسلامی درباره این کتاب ابراز کرد: این اثر مشتمل بر یک مقدمه مفصل در زمینه شناسایی جغرافیای دانش عرفان و مختصات علم شناختی آن و همچنین دربردارنده متن گفت و گو با 15 تن از از عرفان پژوهان و مدرسان عرفان در کشور است که به صورت فنی تنظیم و عرضه شده است.

وی در پایان یادآور شد: این اثر به همت کاظم دلیری، احمدشاکرنژاد و محمدرضا فلاح آماده شده است.

پایان پیام/

 

کد خبر 252393

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha