بدون حساب کتاب نمی توان وارد عرصه تبلیغ دین شد

نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه با تاکید بر لزوم تدوین چشم انداز فرهنگی و تبلیغی متناسب با دستگاه اوقاف و فرهنگ وقف در کشور، گفت: بدون حساب کتاب نمی توان وارد عرصه تبلیغ دین شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین علی محمدی، نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه، امروز (19 اردیبهشت) در همایش مبلغان اعزامی سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: امروز به برکت انقلاب و نظام فرصت مغتنمی در اختیار مبلغین قرار گرفته که باید قدر آن را بدانیم و همواره به خاطر داشته باشیم که این فرصت ارزان به دست نیامده است.


بدون حساب کتاب نمی توان وارد عرصه تبلیغ دین شد
وی ادامه داد: باید از این فرصت برای آشنا کردن جهان با معارف اسلام، قرآن و اهل بیت (ع) استفاده کرد ولی برای استفاده از این فرصت کم نظیر نمی شود، بدون حساب و کتاب وارد میدان شد و همه باید به این موضوع توجه کنند، مخصوصا مدیران تبلیغی.
 

نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: اولین قدم در مسیر برنامه ریزی انجام نیازسنجی است، ما نباید بدون هدف و جهت در این مسیر قدم برداریم.


به سند چشم انداز متناسبی برای اوقاف نیاز داریم
وی در ادامه با تاکید بر لزوم تدوین چشم انداز فرهنگی و تبلیغی متناسب با دستگاه اوقاف و فرهنگ وقف خاطرنشان کرد: ما یک بخشی از دستگاه تبلیغی و فرهنگی کشور هستیم و باید متناسب با چشم انداز نظام اسلامی در این خصوص تلاش کنیم.


وی ادامه داد: باید بر اساس هدف گذاری های صورت گرفته بدانیم که در سال 92 وظیفه مان چیست و به دنبال چه اهدافی هستیم.


حجت الاسلام محمدی گفت: ما در قالب تهیه سند این چشم انداز می توانیم با بسیاری از کمبودها و خلاء های موجود آشنا شده و با پرداختن به آنها از دوباره کاری ها فاصله بگیریم، امروز متاسفانه ما موازی کاری های زیادی داریم.


وی گفت: به همین جهت باید اولویت ها را مشخص کرد و یکی از مهم ترین این موارد عمل به دو برنامه ای است که در حال اجراست، اول ارتباط و صحبت چهره به چهره با مخاطب در قالب طرح "آرامش بهاری" (که ایام نوروز امسال اجرا شد) و دوم طرح حلقه های معرفت که در ایام نوروز 317 حلقه در راستای اهداف این طرح شکل گرفت.


علی رغم موفقیت ها نباید به وضعیت موجود بسنده کرد
حجت الاسلام محمدی، نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: فعالیت های خوبی تا کنون صورت گرفته ولی نکته مهم این است که هیچ گاه نباید به وضع موجود راضی شوید چرا که حتی در روایات ما هم تاکید شده که دو روز یک مومن نباید مثل هم باشد.


وی در ادامه با اشاره به استفاده دشمنان از ابزارهای جدید در جهت توسعه اهداف خود و تدارک دیدن برنامه هایی با مخاطبان میلیاردی خاطرنشان کرد: ما در مقابل این اقدام دشمنان دو راهکار بیشتر نداریم که البته این دو ویژه دین اسلام بوده و بی بدیل است.


علی محمدی، نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: استفاده از قرآن و همچنین استفاده از ظرفیت های مدیریت فرهنگی کشور در این خصوص راهگشاست و در حوزه مدیریتی باید از افرادی که تجربه دارند و همچنین افرادی که دانش متناسب در این زمینه را دارا می باشند، بهره گرفت.


وی در ادامه با اشاره به جریان متولیان برخی از بقاع متبرکه در کشور افزود: هیچ کس حق تولیت هیچ بقعه ای را ندارد این مورد تنها از شئونات ولی فقیه است ولی تاسفانه در مواردی در این خصوص برخی خرافه گرایی ها وجود داشت و افرادی که صلاحیت ندارند، مدیریت برخی بقاع را عهده دار هستند که باید برای حل این مورد با سعه صدر عمل کرد.


پایان پیام/عذری صفری
 

کد خبر 251935

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha