همگان باید برای اجرای امر به معروف و نهی از منکر احساس تکلیف کنند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: امر به معروف و نهی از منکر دو فریضه بزرگ و تأثیرگذار اسلامی است که همگان باید در مقابل آن احساس تکلیف و مسئولیت کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، امروز(19اردیبهشت) در جلسه ستاد احیاء امربه معروف ونهی از منکر استان در ساری با استناد به آیات و روایات به اهمیت امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: امر به معروف و نهی از منکر دو فریضه بزرگ و تأثیر گذار اسلامی است که همگان باید در مقابل آن احساس تکلیف و مسئولیت کنند.

 

وی تصریح کرد: نباید در برابر گناه و مفاسد اخلاقی و اجتماعی و منکرات در جامعه بی تفاوت و ساکت باشیم.

 

حجت الاسلام ابراهیمی با بیان اینکه مؤمنان نباید در برابر منکرات سکوت کنند، ادامه داد: اگر مسلمانی در مقابل منکرات سکوت کند در آخرت مؤاخذه و بازخواست خواهد شد.

 

وی با اشاره به اینکه باید مسئولان، مجلس و دولت برای این دو فریضه و ناهنجاری های اجتماعی و فرهنگی راه چاره ارائه و وارد میدان شوند، اظهار داشت: اگر مسئولان این کار را انجام دهند در آن صورت بیشترین و بهترین خدمت را به ملت و کشور کرده اند.


معاونت فرهنگی ستاد احیاء امربه معروف ونهی از منکر استان مازندران با اشاره به اهمیت اجرای این فریضه در جامعه گفت: این فریضه الهی باید آن چنان در جامعه نهادینه شود که همه افراد جامعه خود را مسئول اجرای آن بدانند و برای پیش بردن این امر حیاتی و ضروری در جامعه تلاش کنند.


وی در ادامه مهمترین هدف اجرای طرح تذکر لسانی را تحکیم پایه های فرهنگی جامعه دانست و عنوان داشت: امر به معروف ونهی از منکر نشان دهنده غیرت دینی وملی مردم ولایتمدار نظام مقدس جمهوری اسلامی است.


حجت الاسلام ابراهیمی با تأکید بر این امر که تذکر لسانی باید فرهنگ عمومی شود، بیان کرد: یک شیعه همان‌گونه که برای اقامه نماز وقت می‌گذارد باید برای تذکر لسانی هم وقت بگذارد تا به فرهنگ عمومی تبدیل شود.

 

وی خاطر نشان کرد:‌ تذکر لسانی وظیفه تک تک ماست و باید در این زمینه اهتمام ویژه ای داشت. فلسفه وجودی جلسات ستاد یافتن راهکار برای تذکر لسانی به عنوان وظیفه همگانی است. یکی از راهکارهای مقابله با منکرات در جامعه تداوم بر تذکر لسانی است.


حجت الاسلام ابراهیمی خطاب به اعضای عضو این ستاد بر احصاء و شناسایی راهکارهای عملیاتی برای مقابله با منکرات و ترویج معروفات تاکید کرد و گفت: با اجرای درست و کامل این فریضه جامعه‌ای ایده‌آل، پویا و بالنده خواهیم داشت.


وی با اشاره به اهمیت رعایت عفاف و حجاب در جامعه گفت: باید در این زمینه نیز در جامعه تلاش شود و در این زمینه هیچ گونه کوتاهی و بی تفاوتی مورد قبول نیست.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران تاکید کرد: برگزاری کلاس های توجیهی خصوصا برای نسل جوان، ارسال احادیث و روایات ائمه معصومین و علمای دین در قالب پیامک، دیوار نویسی و پخش بروشور در جامعه از راه‌های نهادینه کردن این امر الهی در بین افراد جامعه است.


حجت الاسلام ابراهیمی، برگزاری نشست های تخصصی با هنرمندان جهت تبیین نقش ایشان در ترویج ارزش های دینی و اجتماعی، برپایی همایش نقش هنر در توسعه امر به معروف و نهی ازمنکر، برگزاری نشست های تخصصی با اصحاب مطبوعات جهت تبیین نقش ایشان در ترویج ارزش های دینی و اجتماعی، برپایی همایش نقش کانون های فرهنگی وهنری مساجد در مقابله با جنگ نرم، ترویج الگوهای مناسب برای حجاب و عفاف و ممانعت از ترویج مد گرائی منفی در محصولات و کالاهای فرهنگی ،نظارت بر اینترنت و ایجاد سیاست های حمایتی و هدایتی به منظور تعمیق ارزش های دینی و اجتماعی بویژه فرهنگ حجاب و عفاف، برگزاری مسابقات کتابخوانی ،مقاله وانشاء نویسی و ... با موضوع امر به معروف و نهی ازمنکر، برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری با موضوع امر به معروف و نهی ازمنکر را از مصوبات جلسه ستاد احیاء امربه معروف ونهی از منکر مازندران برشمرد.

 

پایان پیام /

کد خبر 251909

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha