تصاویری که علیه ارشاد در رسانه ها منتشر می شود، دستکاری شده است

وزیر ارشاد با انتقاد از کسانی که با دستکاری حقایق، فعالیت های این وزارتخانه را ضد دینی معرفی کنند، گفت: مطالبی علیه ما منتشر می شود که یا غیر واقعی است و یا سالهای گذشته اتفاق افتاده و مربوط به امروز نیست.

سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه نشست خبری دیروز در گفتگو با خبرنگار شبستان در پاسخ به منتقدان جشنواره های فجر گفت: راجع به جشنواره اگر عمری باشد بیشتر و مفصل تر باید صحبت کنیم اینکه از رونق فعالیت های فرهنگی و هنری و برگزاری باشکوهتر جشنواره ها سخن گفتیم به معنای خوب و عالی بودن همه موارد نیست، انتقادهایی مطرح است که گاهی اوقات اغراق آمیز است و مطالبی غیرواقعی گفته می شود.

 

وی افزود: مثلاً در اختتامیه موسیقی فجر من از ابتدا تا انتها حضور داشتم، کل برنامه ها را مدنظر داشتم و ایرادی ندیدم اما فردا سایتی مطلبی غیر واقعی عیله برنامه نوشت، بعضی از دوستان ما که اغلب نیروهای ارزشی هستند، مسائل را بدون تحقیق و بررسی مطرح می کنند و یا مسائل غیرواقعی و جعلی را برای روحانیون ارسال می کنند که بیشتر آنها دستکاری شده است و مربوط به سالهای گذشته است، بعضی ها انگار تعمد دارند که نگرانی در جامعه مذهبی بوجود بیاورند.

 

حسینی افزود: تقریبا روزی نیست که مطلبی خلاف واقع در رسانه ها علیه وزارت ارشاد منتشر نشود مثلا دیروز یکی از سایت ها خبری را با این تییتر زده بود، پیام شیمون پرز به وزیر ارشاد، این تیتر چه معنایی می تواند داشته باشد.

 

وی درباره برگزاری جشنواره های فیلم، تئاتر، موسیقی، شعر و هنرهای تجسمی گفت: امسال دوره های مختلف جشنواره های فجر را پشت سر گذاشتیم و اینها موارد جدیدی نیست که ما بگوییم بدعت ماست که بعضی ها نگران شوند. اگر اصل و اساس این جشنواره ها خلاف بود، مطرح نمی شدند، مراقبت کردیم که این جشنواره ها در چارچوب موازین شرعی و اخلاقی برگزار شوند، باید تلاش کنیم که هرسال وضع بهتر و مطلوبتری باشد،  اینکه وزارت ارشاد ضد دین قلمداد شود، انصاف نیست، افراد باید جوابگو باشند.

 

وی درباره راهکارهای ارتقای جایگاه کتابخانه های مساجد در کشور نیز به خبرنگار شبستان گفت: کتابخانه های مساجد پررونق هستند، غالباً جمع زیادی نشسته اند و دارند مطالعه می کنند.

 

حسینی با بیان اینکه هدف ما این است که جوانانی که اهل مسجد هستند به سمت هنر بیایند، گفت: ما یکی از کارهای اساسی را این می دانیم که جوانانی که اهل مسجد هستند به سمت هنر بیایند باید این آمیختگی بین هنر و مسجد ایجاد شود، این نگرانی هایی که بعضی ها دارند کاهش پیدا کند اگر افرادی از بنیاد و اساس با دین ارتباط داشته باشند کمتر به فساد کشیده می شوند.

 

در ادامه این نشست خبری حجت الاسلام ارباب سلیمانی نیز در پاسخ به سوال فوق خاطرنشان کرد: کارکرد کتابخانه مساجد با کتابخانه های عمومی تفاوت دارد، منابع این کتابخانه ها که مدیریت آن با امام جماعت است بیشتر کتاب های دینی، فرهنگی و آموزشی است، ما نقش پشتیبانی را انجام می دهیم و نرخ مطالعه را افزایش می دهیم، اگر هر تغییری در کتابخانه های مساجد صورت بگیرد باید با مدیریت امام جماعت مسجد شکل بگیرد.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص تعامل این وزارتخانه با وزارت صنایع و معادن و همچنین برگزاری نمایشگاه مد و لباس گفت: قانون برنامه پنجم توسعه از سال 90 شروع می شود و بر همین اساس اهتمام همه دستگاه ها باید به فرهنگ بیش از گذشته باشد و همه پروژه های فرهنگی بزرگ باید جهاتی فرهنگی را در نظر بگیرند، ما هم همکاری با وزارت صنایع را شروع کرده ایم در بخش مد و لباس 50 طرح را رونمایی کرده ایم.از وزارت بازرگانی و صنایع و معادن می خواهیم که کار طراحی پوشاک ایرانی اسلامی را آغاز کنند زیرا باید نیازهای پوشاک کشور از داخل رفع شود و نیازمند کشورهای دیگر نباشد.

 

وزیر ارشاد همچنین گفت: آخر این هفته نمایشگاهی برای عرضه پوشاک که با موازین شرعی هماهنگ است را افتتاح می کنیم و سال آینده بنیاد ملی مد و لباس را راه اندازی می کنیم.

 

حسینی درباره برگزاری  نمایشگاه بین المللی کتاب در مصلای امام خمینی (ره) گفت: اقدامات برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب که بزرگترین رویداد فرهنگی کشور است، شروع شده که امیدوارم در اردیبهشت سال آینده در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شود.

 

وی افزود: امسال در سراسر کشور نمایشگاه کتاب برگزار کردیم که این حجم در تاریخ کشور بی سابقه است، حتی در استان جدیدالتاسیس البرز نیز نمایشگاه کتاب برگزار کردیم  تا بار نمایشگاه کتاب تهران کم شود. نمایشگاه کتاب های تخصصی حوزه را برای اولین بار در قم برگزار کردیم برای اینکه کتاب برای تمامی اقشار در دسترس باشد.

 

وی در خصوص زمان اعلام اعضای هیئت نظارت بر کتاب و معرفی آنها نیز گفت: اسامی این هیئت مشخص است، 5 نفر عضو هیئت نظارت بر کتاب کودک و 5 نفر عضو هیئت نظارت بر کتاب بزرگسال را به شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد دادیم، دیروز با دکتر مخبر صحبت کردم که این افراد را تا پایان سال معرفی کنند.

 

وی از اعلام اسامی این افراد امتناع کرد و گفت: اجازه دهید نامی نبرم، زیرا خوب نیست قبل از اینکه اعلام رسمی شود من از آنها نام ببرم.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، درخصوص یارانه های مطبوعاتی و نحوه صدور مجوز رسانه های جدید گفت: ما نشستی اختصاصی با مدیران مسئول نشریات درباره یارانه ها داشتیم، همچنین تاکنون با مدیران خبرگزاری ها جلساتی برگزار کردیم، آیین نامه ای در دولت داریم که براساس آن باید نام نشریه، نوع فعالیت، نحوه انتشار و ... به معاونت مطبوعاتی اعلام شود و این موارد مبنای کار برای صدور مجوز و یارانه ها قرار گیرد، این ارزیابی ها از استانها شروع می شود و در تهران بررسی نهایی صورت می گیرد و در نهایت یارانه ها پرداخت می شود.

 

حسینی افزود: همه روزنامه ها علاقه مند هستند که ما یارانه های آنها را افزایش بدهیم منتهی ما هم سقف بودجه ای داریم باید محدودیت های ما را هم در نظر بگیرند، امیدوارم نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعتبارات این بخش را افزایش بدهند و سال آینده نشریات از اعتبارات استانی نیز بهره مند شوند.

  

پایان پیام/

کد خبر 25175

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha