آغاز فعالیت 350 گروه تذکر لسانی در همدان

جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان با بیان اینکه یکی از فلسفه های مراتب و شرایط امر به معروف و نهی از منکر آثار تربیتی آن است، از آغاز فعالیت 350 گروه تذکر لسانی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، محمدجواد بیات، جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان، صبح امروز (16 اردیبهشت) در ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصناف همدان گفت: سال گذشته بیش از 100 هزار نفر در سطح مدارس، دانشگاه‌ها، اصناف و اقشار مختلف جامعه در خصوص آشنایی با فرهنگ معروفات و تذکر لسانی با شرکت در کارگاه‌های آموزشی آموزش دریافت کردند.

 

 وی اضافه کرد: در سال گذشته با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی تعداد یک هزار و 500 مبلغ به مناطق مختلف استان برای تبلیغ فریضه معروفات اعزام شدند.

 

 وی با بیان اینکه در سال گذشته استان در سه شهرستان تویسرکان، بهار و کبودراهنگ طرح ترویج تذکر لسانی را اجر کرده اند، اظهار داشت: در سطح این سه شهرستان اقدامات خوبی انجام شد که در کشور رتبه‌های خوبی را هم کسب کردند.

 

 جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان گفت: تعداد 350 گروه تذکر لسانی در سطح آموزشگاه‌های استان راه‌اندازی شد که فعالیت‌های چشمگیری داشتند.

 

 بیات به دو مرحله بازرسی از مراکز خرید همدان اشاره کرد و یادآور شد: در سال گذشته از 126 شورای امر به معروف و نهی از منکر در سطح ادارات، مؤسسات، بانک‌ها و کارخانجات بازدید به عمل آمد.

 

 وی با بیان اینکه هسته های امر به معروف و نهی از منکر در 90 درصد دستگاه ها تشکیل شده است و به وظایف خود عمل کرده اند، تصریح کرد: به صورت مستمر بر فعالیت شوراهای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه های اجرایی نظارت می شود.

 

 وی با اشاره به اهمیت امر به معروف و نهی از منکر، اظهار داشت: متاسفانه مصادیق امر به معروف و نهی از منکر به درستی در جامعه اسلام معرفی و تبیین نشده است.
 

 جانشین ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گفت: یکی از فلسفه های مراتب و شرایط امر به معروف و نهی از منکر آثار تربیتی آن است که اسلام، برای امر به معروف و نهی از منکر، افزون بر مراتب، شرایطی قرار داده است که از آن جمله موجب فساد شود.

بیات اضافه کرد: در صورت دارا نبودن شرایط، نباید کسی به این کار اقدام کند، زیرا، بدون داشتن شرایط گاهی نتیجه معکوس به دست می آید و نه تنها کارکرد تربیتی ندارد، بلکه مانع آن می شود.


پایان پیام/

کد خبر 250706

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha