به گزارش خبرگزاری شبستان ،عباس عظیمی در نشست خبری سیزدهمین کنگره کشوری اپتومتری خراسان،محوریت کنگره را انحرافات چشمی در کودکان عنوان کرد و افزود : تشخیص و تمرین تمامی انحرافات چشمی، درمانها و ورزشهای چشمی که از بدو تولد شروع میشود، تشخیص درمان تنبلی چشم، تشخیص سردردهای چشمی و بینایی، تشخیص مسائل به دید رنگها، اختلالات دید دوچشمی و اثر بینایی سیستماتیک بر روی چشم و بینایی از دیگر موضوعات این کنگره است.
عضو هیات مدیره انجمن علمی ایران در خصوص وظایف اپتومتریستها با اشاره به اینکه مهمترین کار و وظیفه اپتومتریستها تجویز، فیت، ارائه عینکهای طبی، لنز تماسی و کلیه وسایل بینایی است که به سلامت چشم کمک میکند، گفت: همچنین انجام معاینات اپتومتریست و صدور گزارش استخدامی در بدو ورود به کار و معاینات دورهای استخدامی مشاور در امر مسایل مربوط به بهداشت و مسایل چشم است.
عظیمی با تاکید بر اینکه یکی از افتخارات بزرگ جامعه اپتومتری ایران و انجمن اپتومتری خراسان انجام غربالگریهاست، افزود: این غربالگریها شامل دو بخش عمومی و تخصصی بوده که در بخش عمومی به طور کلی دانشآموزان از لحاظ بیماریهای چشمی و در بخش تخصصی اختلالات، انحرافات و مشکلات چشمی مورد بررسی قرار میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: خراسان رضوی، جنوبی و شمالی به عنوان قطب اپتومتری کشور تلقی میشود که میلیونها کودک زیر 6 سال در سالهای گذشته در این استانها غربالگری شدند.
عظیمی با بیان اینکه بیشترین میزان ضعف بینایی در آسیای شرقی است، افزود: بالاترین میزان ضعف بینایی در کشورهای چین و آسیای شرقی و پس از آن حوزه شرق مدیترانه و غرب آسیاست.
رییس انجمن اپتومتری خراسان گفت : حفظ، ارتقا، دفاع از شخص و حفظ منزلت اپتومتریستها از مهمترین مسائل اساسنامه کنگره است.
وی درخصوص راهاندازی مقطع دکترای تخصصی در رشته اپتومتری خاطرنشان کرد: اولین دوره مقطع دکترا از مهر ماه 92 در چهار دانشگاه کشور برگزار میشود که این چهار دانشگاه عبارتند از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ایران و دانشگاه علوم پزشکی تهران که هر دانشگاه موقتا چهار نفر دانشجو میگیرند.
عظیمی تاکید کرد: دستگاههای چارت و تشخیص قدرت بینایی که قبلا با هزینههای زیادی از کشورهای خارج وارد میشد به تلاش و همت اپتومتریستهای کشور اختراع و در سیزدهمین کنگره اپتومتری از آن رونمایی میشود.
پایان پیام/
نظر شما