مساجد باورهای دینی جوانان را تقویت می‌ کنند

امام جمعه گلپایگان گفت: مهم‌ترین وظیفه و رسالت مساجد در وضعیت کنونی تقویت باورهای دینی مردم به شمار می‌رود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام، شب گذشته"14 اسفند" در آئین گرامیداشت سالروز تاسیس کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان گلپایگان در سالن آمفی تئاتر این شهرستان، اظهار داشت: رسالت اصلی مساجد در وضعیت کنونی تقویت باورهای دینی جامعه بوده و مساجد باید با تقویت باورهای دینی مردم آنها را به سمت صحیح هدایت کنند.


وی با اشاره به نتایج تقویت باورهای دینی مردم در شهرها و روستاها تصریح کرد: تقویت باورهای دینی مردم موجب کاهش مفاسد دینی و ایجاد سلامت روانی، اجتماعی و فرهنگی در جامعه می‌شود.


امام جمعه گلپایگان به پیام مقام معظم رهبری در نوزدهمین اجلاس سراسری نماز اشاره کرد و ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی توجه بسیاری به مساجد از خود نشان می‌دهند و در این زمینه دستورات بسیاری را به متولیان مسجد داده اند.


وی اضافه کرد: مسجد، مظهر آمیختگی دنیا و آخرت است و متولیان مسجد باید توجه کافی به تعادل بین دنیا و آخرت داشته باشند و مسائلی همچون توجه به علم و دنیا را در کنار مسجد داشته باشند.


حجت‌الاسلام نکونام به نقش ائمه جماعات در مسجد اشاره کرد و بیان داشت: مقام معظم رهبری در سخنان خود، ائمه جماعات مساجد را همچون پزشکان محل عنوان کرده‌اند و آنها را روح و مایه حیات مساجد می‌خوانند.


وی بیان کرد: متولیان مساجد باید زمینه حضور جوانان و نوجوانان را در مساجد فراهم آورند تا در آینده شاهد افزایش گرایش جوانان به مساجد شویم.


محمد تابش، معاون فرهنگی هنری دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان نیز در این جلسه با اشاره به رشد تعداد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد طی سال‌های گذشته اظهار داشت: در سال 84 تنها یک کانون فرهنگی هنری مسجد در شهرستان گلپایگان وجود داشت که طی دولت‌های نهم و دهم تعداد کانون‌های این شهرستان 15 برابر شده است.
 

تابش با اشاره به نقش کانون‌های مساجد در جامعه اضافه کرد: این کانون‌ها به دلیل عمق نفوذ خود در جامعه محل مناسبی برای ارائه فعالیت‌های فرهنگی با رویکرد دینی هستند و می‌توانند بیشترین تغییر را در جامعه ایجاد کنند.


وی با بیان اینکه توسعه کمی و کیفی کانون‌های مساجد از اهمیت بسیاری برخوردار است، تصریح کرد: با توجه به جایگاه کانون‌های مساجد در توسعه فرهنگ اجتماعی جوامع، در حال حاضر نیاز به توسعه کمی و کیفی این کانون‌ها بیش از پیش احساس می‌شود، بنابراین مسئولان باید حمایت‌های کمی و کیفی خود را از این کانون‌ها افزایش دهند.

 

پایان پیام/

کد خبر 25004

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha