تبیین فرهنگ قرآنی رسالت موسسات قرآنی/ 85 درصد فعالان قرآنی، بانوان اند

مشاور امور بانوان و خانواده معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: تبیین و پیاده کردن فرهنگ قرآنی و عترت در بین اقشار مختلف جامعه رسالت اصلی موسسات قرآن و عترت است.

شهدخت پور ابراهیم، مشاور امور بانوان و خانواده معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، صبح امروز(14 اردیبهشت) در حاشیه مراسم تجلیل از فعالان قرآنی به خبرنگار شبستان در ایلام، گفت: سعی شده است که در زمینه سبک زندگی اسلامی نیز موسسات فعال شود و مفاهیم خانواده قرآنی و اسلامی از این طریق در سطح جامعه فرهنگ سازی شود.


وی، با بیان اینکه دشمن امروز برای نوجوانان و جوانان برنامه ریزی کرده و سعی دارد قشر جوان را از هویت و فرهنگ خود دور کند، افزود: با توجه به هجمه های فرهنگی و جنگ نرم دشمنان بایستی برای قشر جوان و خانواده های آنها که نقش موثر و اساسی در جامعه دارند، برنامه ریزی کنیم.


پورابراهیم، نهادینه کردن فرهنگ قرآنی در بین نسل جوان را امری ضروری و اساسی دانست و افزود: برای نهادینه و عمل کردن به فرهنگ قرآنی، نیازمند توجه ویژه مسئولان و متولیان فرهنگی و قرآنی هستیم.


مشاور امور بانوان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به نقش زنان در مقابله با تهاجم فرهنگی غرب اشاره کرد و یادآور شد: دشمن می خواهد اصالت خانواده را از زنان گرفته و فرهنگ برابری جنسیتی را در جامعه اشاعه دهد تا سدی در برابر پیشرفت و ترقی جامعه اسلامی باشند.


وی اضافه کرد: اگر بخواهیم تمدن ما در جوامع دیگر به عنوان تمدن شاخص و مطلوب معرفی شود می طلبد رفتار ما به ویژه زنان جامعه، رفتار دینی بوده و زنان را بایستی با آثار سوء بدحجابی و تنزل بنیان خانواده آشنا کنیم.


پورابراهیم، خاطرنشان کرد: اسلام همواره برای زنان احترام قائل بوده و تاکید می کند که کرامت و شان زنان باید در جامعه شناخته و مورد توجه همگان قرار گیرد.


مشاور امور بانوان و خانواده معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با بیان اینکه 85 درصد از فعالان موسسات قرآنی و عترت بانوان هستند، ابراز کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور قرآن و عترت در حوزه بانوان فعالیت های گسترده ای در سال 92 برنامه ریزی کرده است.


وی با اشاره به برگزاری آزمون سراسری قرآن کریم در کشور، گفت: در ثبت نام آزمون سراسرس سال جاری، افزایشی حدود 4 برابر وجود داشته که با توجه به این امر باید تلاش شود که زیر ساخت های لازم و امکانات کافی در اختیار موسسات فرهنگی قرآن و عترت قرار گیرد.


پورابراهیم، تصریح کرد: با توجه به فرهنگ دینی مردم ایلام، به ویژه خواهران متدین و عفیف، فعالیت موسسات قرآنی در این استان قابل توجه می باشد و امیدواریم که با همکاری مسئولان و رفع مشکلات موسسات فعالیت چشمگیری داشته باشند.


مشاور امور بانوان و خانواده معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: با هماهنگی های خوب استان، این آزمون در ساعت مقرر 16 حوزه امتحانی برگزار شد که با حضور در سه حوزه امتحانی گواه بر نظم قابل تقدیر برگزارکنندگان این آزمون بودم.


وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با همکاری مسئولان استانی به ویژه نماینده ولی فقیه در استان، استاندار محترم و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، این مهم تحقق بیشتری پیدا کند.


پایان پیام/


 

کد خبر 249939

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha