محوریت مساجد در برنامه‌‌های تابستانی به افزایش نشاط معنوی منجر شود

مسئول دبیرخانه نظارت برکانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان گفت: فعالیت های تابستانی کانون های فرهنگی هنری مساجد این استان با عنوان رسمی آسمانی ها است.

حجت الاسلام سید محمود حسینی در گفتگو با خبرنگار شبستان در سمنان بر نقش کانون های مساجد در اشاعه و ترویج فرهنگ دینی و مبارزه با تهاجم فرهنگی تأکید کرد و گفت: محوریت مساجد در برنامه‌های تابستانی به افزایش نشاط معنوی منجر می‌‏شود.


وی با بیان اینکه نقش کانون‌های مساجد در ترویج فرهنگ دینی و ارائه برنامه‌های فرهنگی و هنری برای جذب جوانان به مساجد، اهمیت دارد، گفت: وجود کانون‌های فرهنگی و هنری در کنار مساجد و ارائه برنامه‌های متنوع سبب می‌شود جوانان در برابر آسیب‌های فرهنگی مصون مانده و همیشه در صحنه باشند.


وی با اشاره به اینکه محوریت مساجد در برنامه‌‌های تابستانی به افزایش نشاط معنوی منجر می‌‏شود، اظهار کرد: کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد بازوان پرتوان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در برنامه‌‏ریزی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان هستند. 
 

حجت الاسلام والمسلمین حسینی با اشاره به فراگیری مهارت‌های مختلف در کنار توجه به معنویت و جهت‌گیری فعالیت کانون‏‌ها، یادآور شد: پیوند بین مسجد و کار و تلاش خیرخواهانه، نشان می‏دهد جوانان و نوجوانان این کانون پیام‌‏های حیات‌بخش و جامعه‌‏ساز زندگی با محوریت مسجد را دریافت کرده‌اند.


وی با اشاره به اهمیت مساجد از دیدگاه امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: زمانی تعبیر سنگر برای مساجد در بحث دفاع نظامی بود و اکنون مکانی برای دفاع فرهنگی و مقابله با تهاجم دشمنان به دین و فرهنگ است.


وی گفت: غنی‌سازی اوقات فراغت کودکان، نوجوانان و جوانان در تعطیلات تابستانی برای اغلب پدران و مادران توأم با نگرانی و دلهره است.


وی با بیان اینکه برخی مسئولان و کارشناسان معتقدند که در فصل تابستان و به‌ دنبال تعطیلی مدارس، شرایط بروز بزهکاری در نوجوانان بیشتر می‌شود، اظهار داشت: تعداد کانون های برگزار کننده طرح غنی سازی اوقات فراغت امسال نسبت به تابستان سال قبل بیش از چهار برابر افزایش یافته است.


حسینی با اشاره به اینکه طرح قرآنی 1447، دوره آموزشی تفسیر نهج البلاغه، کلاس های فرهنگی و هنری و دوره های آموزش وپژوهش از برنامه های اوقات فراغت در کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان سمنان است، اظهار داشت: برنامه‌های تدارک دیده شده برای غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان برنامه‌ریزی خاصی را می‌طلبد.


وی افزود: برنامه‌ریزی در برخی سازمان‌ها و دستگاه‌های متولی غنی‌سازی اوقات فراغت، درباره نوع نیازهای فرهنگی، تفریحی، آموزشی و ورزشی جوانان و نوجوانان، نیاز‌سنجی دقیقی را می طلبد.


وی برگزاری و تشکیل گروه های فرهنگی هنری، اردوهای آموزشی، گارگاه های هم اندیشی، نشست های پاسخ به شبهات، کرسی های نظریه پردازی، دوره های کارآفرینی فرهنگی هنری و آموزش مهارت های زندگی، تشکیل حلقه های معرفتی، دوره آموزشی با جنگ نرم و... را از دیگر برنامه های غنی سازی اوقات فراغت در کانون های فرهنگی هنری مسجد استان سمنان برشمرد.


حجت الاسلام حسینی زمان آغاز رسمی ثبت نام در پایگاه های اوقات فراغت کانون های فرهنگی هنری مساجد را 31 اردیبهشت همزمان با سالروز ولادت حضرت جواد الائمه اعلام کردوگفت: این ثبت نام به مدت 20 روز انجام می شود.


مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان با اشاره به ضرورت ساماندهی اوقات فراغت دانش‌آموزان افزود: تنوع، خودباوری، تجدید قوا، افزایش خلاقیت وجذب مشارکت مسئولانه جوانان در غنی‌سازی اوقات فراغت، موجب بالا رفتن سطح آگاهی‌ها، کسب مهارت و اطلاع از علوم و فنون کارآفرینی خواهد شد.

 

وی در پایان با تأکید برزنده و شاداب نگهداشتن روح خلاقیت جوانان تصریح کرد: برنامه‌ریزی آگاهانه در مدیریت اوقات فراغت می‌تواند وقت و انرژی سرشار از فعل خواستن در فعالیت جوانان را متنوع‌تر و به روزتر کرده و آثار و نتایج نهایی آن را نیز مطلوب‌تر کند.

 

 

پایان پیام/

 

کد خبر 249935

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha